Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Πρόταση για να δουλέψει σε εστιατόριο του Λονδίνου!

«Μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός» είπε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε με τον χαρακτήρα και πάνω από όλα με τις μαγειρικές της ικανότητες να κερδίσει το MasterChef 5 και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το μενού της για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, και μετά τη θερμή υποδοχή των κατοίκων του νησιού, στην Καλλονή Μυτιλήνης βρέθηκε και πάλι στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Στο χωριό της νικήτριας του ΜasterChef οι «Κου Κου»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Με χειροκροτήματα την υποδέχτηκαν στη Λέσβο!


Το ταξίδι στη Μύκονο και η συνάντηση με τον Jason Atherton

H Μαργαρίτα ταξίδεψε έως τη Μύκονο για να συναντήσει τον σύντροφό της, Χρήστο, ο οποίος εργάζεται στο Νησί των Ανέμων.
Εκεί συνάντησε τον Jason Atherton, τον σεφ που βρέθηκε στον τελικό του ΜasterChef. 

Η Μαργαρίτα στη Μύκονο με τον Jason Atherton

Η Μαργαρίτα στη Μύκονο με τον Jason Atherton


Όπως είπε η ίδια, τη συνεχάρη ακόμα μία φορά για τη νίκη της και τη συμβούλευσε να εκμεταλλευτεί τη νίκη της, να κάνει πάρα πολλά πράγματα στην κουζίνα και φυσικά να ταξιδέψει για να ανοίξει τους μαγειρικούς της ορίζοντες.

Μάλιστα δέχτηκε μία επαγγελματική πρόταση από τον βοηθό του γνωστού σεφ, καθώς της πρότεινε να δουλέψει σε εστιατόριο στο Λονδίνο. «Θα πήγαινα στο Λονδίνο για έναν μήνα για να δουλέψω, αλλά δε θα έμενα εκεί μόνιμα», δήλωσε η Μαργαρίτα. 

 

Μυτιλήνη: Φίλοι και γνωστοί της Μαργαρίτας μιλούν στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Ισίδωρος Φίκαρης πήρε το πλοίο και  ταξίδεψε μέχρι την Καλλονή Μυτιλήνης εκεί όπου έζησε και μεγάλωσε η Μαργαρίτα.

Οι κάτοικοι του νησιού δήλωσαν πως είναι πολύ υπερήφανοι που ένα δικό τους παιδί κυνήγησε το όνειρό του και κατάφερε να νικήσει. 

Όταν έφτασε στη Λέσβο ο κόσμος τη σταματούσε στον δρόμο και της ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του κι εκείνη δε χάλασε το χατίρι σε κανέναν. 

Μεταξύ των ανθρώπων που μίλησαν ήταν και ένας δημοσιογράφος του νησιού λέγοντας: «Τα λόγια δεν μπορούν να χωρέσουν όλα αυτά που γίνονται. Είναι ένα αυθεντικό και ταπεινό άτομο».

Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη και την απλότητά της, γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί και να τους ευχαριστήσει στον «αέρα» της εκπομπής.


Μαργαρίτα: «Μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός»

Μπορεί η Μαργαρίτα να έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές πως η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική, αλλά αυτό που δε γνωρίζαμε είναι πως όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει αεροσυνοδός.

«Στο δημοτικό γελούσα συνεχώς και έπαιζα με τις φίλες μου. Στο γυμνάσιο και στο λύκειο νύσταζα πολύ και έχανα τις πρώτες ώρες. Φορούσα τις πυτζάμες και πήγαινα στο σχολείο. Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, αλλά δεν  τα πήγαινα καλά με τα αγγλικά. Ενθουσιαζόμουν όταν έβλεπα τις αεροσυνοδούς. Είχε περάσει από ο μυαλό μου να γίνω και μαία».


Η on air έκπληξη από Παύλο, Μαρίνα, Βίλλη και Τζιοβάνι

Οι εκπλήξεις για τη Μαργαρίτα δε σταμάτησαν εκεί, αφού κατά τη διάρκεια της εκπομπής συνδέθηκαν μέσω Skype συμπαίκτες της με τους οποίους στη συνέχεια έγιναν και φίλοι.

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Παύλο, Μαρίνα, Βίλλη και Τζιοβάνι. Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν τους είδε, ενώ απευθυνόμενη στον Τζιοβάνι του είπε να την περιμένει στη Ρόδο.

«Για μένα δεν έχει μόνο σημασία ότι κέρδισα το MasterChef, αλλά το γεγονός ότι γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και έγιναν φίλοι μου. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα μπορούσα να τους γνωρίσω», ανέφερε η Μαργαρίτα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top