Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Στο χωριό της νικήτριας του ΜasterChef οι «Κου Κου»

«Το γλυκό που θα φτιάξω είναι συνταγή του συντρόφου μου»

Μετά από 2,5 χρόνια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Μυτιλήνη, η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι καθώς και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μαζί με την σύζυγό του, υποδέχτηκαν την πρώτη Ελληνίδα MasterChef το απόγευμα της Δευτέρας (14/06) στο αεροδρόμιο του νησιού.

μαργαριτα masterchef 5

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Με χειροκροτήματα την υποδέχτηκαν στη Λέσβο!

Η Μαργαρίτα, που μεγάλωσε στη Σκάλα Καλλονής, θέλησε λίγες ημέρες μετά το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού, να βρεθεί στο νησί της, με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο που την στήριξε. Θα είναι, μάλιστα, η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση, καθώς και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Στο νησί βρέθηκε και ο Ισίδωρος Φίκαρης και η Μαργαρίτα μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τα συναισθήματά της που βρίσκεται ξανά στη Λέσβο. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον τόπο μου. Ήταν λίγο περίεργα, όταν έφτασα στο νησί γιατί έχω να έρθω και 2,5 χρόνια. Οι φίλοι μου με υποδέχτηκαν με λουλούδια, εγώ ντρεπόμουν λίγο. Ήθελα να φύγω, να πάμε να πιούμε ούζα! Κάναμε μία ώρα φωτογράφιση στο χωριό με παιδάκια και μετά φάγαμε. Πολλά ωραία σχόλια άκουσα», είπε αρχικά η Μαργαρίτα.

«Θα έρθω στην Αθήνα μέσω Μυκόνου για να δω τον Χρήστο»

μαργαρίτα Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef ανάμεσα στη μητέρα της και τον σύντροφό της

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

«Το γλυκό που θα φτιάξω είναι συνταγή του Χρήστου (σ.σ. του συντρόφου της). Έχει πάρα πολλή δουλειά ο Χρήστος, αλλά θα έρθω στην Αθήνα μέσω Μυκόνου για να τον δω. Θα του κάνω έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά η chef για τον αγαπημένο της, με τον οποίο, όπως είπαν στο star.gr, έχουν δρομολογήσει ήδη τον γάμο τους.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top