Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή 18/6/2021

Ο Δίας στην αστρολογία θεωρείται ευεργέτης πλανήτης, καθώς φέρνει καλή τύχη και συνδέεται με την επέκταση, την αφθονία, την ανάπτυξη και την περιπέτεια. Από τις 20 Ιουνίου 2021 όμως γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των ονειροπόλων Ιχθύων μέχρι τις 28 Ιουλίου 2021 και μετά θα συνεχίσει στο ζώδιο του πνευματικού και πρωτοποριακού Υδροχόου μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία σε αυτό το ζώδιο.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/06/2021 – 27/06/2021

Για τους επομένους τέσσερις μήνες που ο Δίας θα είναι ανάδρομος θα μπορούμε όλοι να εστιάσουμε περισσότερο μέσα μας, διότι εκεί κρύβονται όλες οι απαντήσεις που ψάχνουμε και να επανεξετάσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις μας. Είναι ένα διάστημα που μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε με προσοχή αν ο δρόμος και οι αποφάσεις που έχουμε πάρει μας οδηγούν σε ό,τι αγαπάμε ή μήπως μας απομακρύνει από αυτό που μας παθιάζει και μας εκφράζει και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, επειδή ο Δίας θεωρείται ο πλανήτης της πίστης, της αισιοδοξίας και των ευκαιριών, την περίοδο που είναι ανάδρομος μπορεί να συνειδητοποιήσουμε αν αφήσαμε κάποια ευκαιρία να πάει χαμένη και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, προκειμένου να μην τα ξανακάνουμε.


Προβληματισμός και επανεκτίμηση

Ουσιαστικά, η ανάδρομη πορεία του Δία δε φέρνει δυσκολίες και εμπόδια, όπως κάποιοι άλλοι πλανήτες, αλλά μας «πιέζει» με τον τρόπο του και μας ωθεί να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να ωριμάσουμε, να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να επεκταθούμε πέρα ​​από τα στεγανά που έχουμε βάλει τον εαυτό μας. Ο Δίας θέλει να ακολουθήσουμε αυτό που μας ενθουσιάζει και μας κάνει χαρούμενους και όχι αυτό που απλώς μας βολεύει. Είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει πολλές σκέψεις και ιδέες για το πώς θα εξαλείψουμε τα εμπόδια για να βρούμε την εσωτερική μας ευτυχία.


Ευκαιρία για έλεγχο

Όταν ο Δίας είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μας δίνει και μια ευκαιρία να βρούμε τι μας κρατά πίσω, μας κάνει κακό και μας καλεί να αναλάβουμε τον έλεγχο. Αν λοιπόν έχετε κάποια «κακή» συνήθεια, τώρα μπορείτε να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αναλάβετε δράση. Να ξεπεράσετε τους εθισμούς, τις αρνητικές συμπεριφορές και συνήθειες, ώστε να οδηγηθείτε στον ανώτερο εαυτό σας. Επίσης, αν κάποιοι θέλετε να χάσετε βάρος, η περίοδος του ανάδρομου Δία είναι η πιο κατάλληλη, διότι θα υπάρχει ένα αίσθημα συστολής και περιορισμού.


Η διαφορετική επιρροή

Την περίοδο που ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων η επιρροή θα είναι σε πιο εσωτερικό επίπεδο και θα εξετάζουμε κατά πόσο οι επιλογές μας μάς οδηγούν στην ευτυχία και στα όνειρά μας και μπορεί να δοκιμαστεί η πίστη μας. Από τις 28 Ιουλίου και μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η επιρροή θα είναι σε συλλογικό επίπεδο και εκείνο το διάστημα θα επεξεργαστούμε περισσότερο τις πράξεις και τις επιλογές που κάναμε και είχαν γενικότερο αντίκτυπο. Τότε ίσως μάθουμε πόσο όφελος αποκομίσαμε από προηγούμενες κινήσεις ή θα πρέπει να ακολουθήσουμε νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε συλλογικά θέματα.

Από την ανάδρομη πορεία του Δία θα επηρεαστούν περισσότερο οι Τοξότες, οι Ιχθύες που είναι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους και οι Υδροχόοι. Επίσης, ο ανάδρομος Δίας επηρεάζει πολύ άτομα που κερδοσκοπούν, παίζουν τζόγο και χρηματιστήριο, όσους εμπλέκονται σε οργανωμένες θρησκείες, όσους σχετίζονται με την ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά και τα μεγάλα ζώα.

Δείτε αναλυτικά πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Δίας το ζώδιό σας  στο Asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top