Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/06/2021 – 27/06/2021

Από την αστρολόγο Άση Μπήλιου

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στη «Φωλιά των Κου Κου» την Παρασκευή 18/6/2021

Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, αλλά και υψηλούς τόνους στις σχέσεις, μας επιφυλάσσει στο τελείωμα του ο Ιούνιος για όλους. Τη Δευτέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει μια ρομαντική διάσταση, πασπαλισμένη με αρκετή εξιδανίκευση που κάνει ακόμη και τις ατέλειες να τις θεωρούμε χαριτωμένες.

Την Τρίτη ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και μολονότι θα του πάρει λίγες μέρες μέχρι να εξομαλυνθεί εντελώς η επιρροή του, θα αρχίσουμε επιτέλους να συνεννοούμαστε και η κρίση μας να είναι πιο ξεκάθαρη. Την Τετάρτη ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία αυξάνοντας τις προσδοκίες μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και στις σχέσεις. Την Πέμπτη σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου που συνοδεύεται από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτή η όψη είναι από τις πιο δυνατές στην ερωτική αστρολογία, καθώς η επιρροή της είναι απόλυτη. Δε δέχεται γκρίζες ζώνες ούτε μισόλογα. Είναι η όψη του «όλα ή τίποτε».

Με αγαπάς ή δεν με αγαπάς. Άσπρο ή μαύρο. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση στον έρωτα με αυτή την όψη. Είναι όμως και όψη ζήλιας, χειριστικών παιχνιδιών, παιχνιδιών εξουσίας, κατάκτησης που καθώς μεγεθύνεται από την Πανσέληνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα, εμμονές, συναισθήματα προδοσίας για κάποιους που θα είναι δύσκολο να τιθασεύσουμε.

Θέλει προσοχή ειδικά στις ερωτικές σχέσεις που με κάποιο τρόπο σχετίζονται και με την επαγγελματική μας ζωή. Την Κυριακή η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στον Καρκίνο και περνά στον Λέοντα για να δώσει μια άλλη διάσταση στις ερωτικές σχέσεις. Πιο παιχνιδιάρικη, πιο διασκεδαστική και πιο θεατρική.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top