Ήβη Αδάμου: Η έκπληξη του Μιχάλη Κουϊνέλη στο Καλό Μεσημεράκι

Η νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα

Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στο μεσημέρι της Παρασκευής! Ο Νίκος Μουτσινάς επεφύλασσε μια έκπληξη στην τραγουδίστρια και στην οθόνη πίσω της εμφανίστηκε ο σύντροφός της και δημοφιλής καλλιτέχνης, Μιχάλης Κουϊνέλης. 

Μάλιστα, η Ήβη αποκάλυψε και τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς άνοιξε κατάστημα με γλυκά στην Αλεξανδρούπολη, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια με τον Μιχάλη και την κόρη τους.

Αδάμου - Stavento: Έβαλαν την κόρη τους στο εξώφυλλο του νέου τους single

«Εγώ είμαι Αθήνα και ο Μιχάλης Αλεξανδρούπολη. Είχα όνειρο από πάντα πολύ έντονα… Ο Μιχάλης έχει ένα μπαρ πάνω. Η νέα μου επιχείρηση έχει να κάνει με γλυκά… Το συζητάμε χρόνια και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα ένιωσα έτοιμη και μπήκα στη διαδικασία», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Πάντα έμενα εδώ, κατέβαινα για κάποιες δουλειές και γυρνούσα ξανά. Με την καραντίνα έχω την ευτυχία η Ήβη να μένει εδώ στην Αλεξανδρούπολη και η μικρή μας έχει ξεκινήσει εδώ τις δραστηριότητες. Η Ήβη μένει εδώ και πετάγεται για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Ήβη έχει ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα εδώ και εγώ την επιβλέπω», τόνισε ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Στο τέλος, Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησαν και για την περιοδεία που πρόκειται να πραγματοποιήσουν από αρχές Ιουλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top