MasterChef – Μαργαρίτα: Ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν ήταν 3 ετών

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 έγινε την Τετάρτη 9 Ιουνίου με την 27χρονη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το χαμογελαστό κορίτσι, το απόλυτο φαβορί, από την αρχή του διαγωνισμού, στις καρδιές των συνυποψηφίων της αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, να αναδεικνύεται νικήτρια, μετά από έναν συναρπαστικό μαγειρικό μαραθώνιο πέντε δοκιμασιών!

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Η Μαργαρίτα μετά τη μεγάλη νίκη της στο MasterChef, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». 

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, πολύ συγκινημένη, μίλησε για το μεγάλο όνειρο που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα. Στο πλατό βρέθηκε και η μητέρα της, Σοφία, η οποία μένει μόνιμα στη Ρωσία και δε μπορούσε να πιστέψει την επιτυχία της κόρης της!

MasterChef Τελικός-Σύντροφος Μαργαρίτας: «Μας έχει τρελάνει το κορίτσι μου»

Στην αρχή της συζήτησης η κυρία Σοφία, αποκάλυψε ότι κατάφερε να παρακολουθεί όλα τα επεισόδια του MasterChef από τη Ρωσία: «Ακόμα ζω όνειρο! Όταν η Μαργαρίτα μπήκε στο MasterChef είπα στη μικρή μου κόρη, την Ξένια, “δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες μου ένα πρόγραμμα να τη δω, θα σκάσω”. Κάθε πρωί που πήγαινα για δουλειά, δουλεύω σε ένα mini market, μαζευόμασταν όλοι οι συνάδελφοι, που δε ξέρουν ελληνικά βέβαια, και τη βλέπαμε. Όλοι ήμασταν δίπλα στην οθόνη, όλοι έκλαιγαν, όλοι είχαν τη χαρά μου, όλοι καταλάβαιναν τα συναισθήματά μου. Τώρα όλοι με περιμένουν».

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Ακόμα αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν.

Η κ. Σοφία συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε για το τροχαίο του συζύγου της και πατέρα της Μαργαρίτας, όταν εκείνη ήταν μόλις 3 ετών.

«Η Μαργαρίτα δε γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Γεννήθηκε στο Καζακστάν. Είμαστε Ελληνο-Πόντιοι. Γεννήθηκα εκεί και ο πατέρας μου και η μάνα μου είναι Πόντιοι. Μας λένε Ρωσοπόντιους, αλλά δεν έχουμε κανένα Ρώσο στην οικογένεια. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία που μένω εγώ τώρα.

Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας έπαθε ένα ατύχημα όταν η Μαργαρίτα ήταν 3 χρονών και η Ξένια ενός. Δεν τον θυμούνται τα παιδιά. Έγινε ατύχημα αυτοκινητιστικό. Έχει πεθάνει και μετά φύγαμε. Με στήριξε ο πατέρας και η μάνα μου. Φύγαμε από το Καζακστάν για τη Ρωσία. Όταν ήμουν 23 χρονών ήρθα στην Ελλάδα σαν τουρίστρια. Μετά ξαναέφυγα. Πρώτα ήρθα στη Μυτιλήνη με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα και την Ξένια. Η Μαργαρίτα στη Μυτιλήνη μεγάλωσε. Εγώ αποφάσισα να γυρίσω στη Ρωσία γιατί έδωσα μια καλή βάση στα παιδιά μου. Μου λένε συνέχεια πως η Μαργαρίτα είναι η αδυναμία μου. Τα παιδιά πήραν τον δικό τους δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της Μαργαρίτας.

Η Μαργαρίτα με τη μητέρα της Στη Φωλια των Κου Κου
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top