Elif: Η Ελίφ κάνει δουλειές και χάνει την ισορροπία της στη σκάλα

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο τη Δευτέρα 24/5 στις 17.40 στο Star

Η Ελίφ κάνει δουλειές και χάνει την ισορροπία της στη σκάλα αλλά πριν πέσει την πιάνει η Ματσιντέ. Η Ματσιντέ επιπλήττει τη Βιλντάν και της ζητάει να προσέχει την Ελίφ ενώ δίνει εντολή η Ελίφ να μην κάνει δουλειές στο σπίτι. Η Βιλντάν διαμαρτύρεται πως τα κάνει όλα μόνη της και η Ματσιντέ τη λυπάται. Της λέει πως μέχρι να επιστρέψει η Γιλντίζ θα χρειαστούν μια νέα κοπέλα για να τη βοηθάει. Η Βιλντάν χαίρεται.

Η Ζουλιντέ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να μιλήσουν αλλά εκείνη δεν έχει χρόνο και κλείνει απότομα το τηλέφωνο. Στη συνέχεια σκέφτεται όμως πως η Ζουλιντέ θα μπορούσε να έρθει να δουλέψει στην έπαυλη. Της τηλέφωνεί για να συναντηθούν και να μιλήσουν. Η Αλέβ επιμένει πως ο Σαφάκ έχει αγαπημένη αλλά η Λεμάν το αρνείται. Η Αλέβ όμως είναι σίγουρη και θέλει να μάθει τι απασχολεί τον Σαφάκ.

Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ μιλάνε για τη δουλειά. Ο Κερέμ ανακοινώνει πως η Ελίφ θα είναι το μοντέλο για τη διαφήμιση των παιδικών παπουτσιών.

Η Βιλντάν επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να της προτείνει να δουλέψει για μια εβδομάδα στην έπαυλη. Η Βιλντάν συναντάει στο σπίτι της Ζουλιντέ τη Μελέκ αλλά εκείνη τη συστήνει ως “Σερσέ” (Σπουργίτι). Η Βιλντάν προτείνει στη Ζουλιντέ τη δουλειά και εκείνη ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν μπορεί να αφήσει τη δουλειά της για να δουλέψει κάπου αλλού. Η Βιλντάν δεν περίμενε πως θα αρνηθεί αλλά η Μελέκ επεμβαίνει και της λέει πως θα τη βοηθήσει εκείνη. Η Βιλντάν χαίρεται αλλά η Ζουλιντέ θέλει να το συζητήσουν πριν δεχθεί. Ζητάει μια μέρα περιθώριο από την αδελφή της για να το σκεφτούν και θα της τηλεφωνήσει.

Όταν μένει μόνη της με τη Μελέκ, η Ζουλιντέ εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια της Μελέκ. Η Μελέκ διαμαρτύρεται και της λέει πως κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει χρήματα για να μπορεί να φροντίσει την κόρη της. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως η Μελέκ δεν πρέπει καν να βγαίνει από το σπίτι. Η Μελέκ όμως θέλει να δουλέψει γιατί νιώθει φυλακισμένη. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Βιλντάν αν βρήκε βοηθό για το σπίτι και εκείνη της απαντάει πως βρήκε…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top