Eurovision 2021: Πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον μουσικό διαγωνισμό

Mέλος της πολωνικής αποστολής βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

Βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας όπου αναμένεται στις 22 Μαϊου να διεξαχθεί ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision.

Σε καθημερινή βάση οι αποστολές των χωρών που θα πάρουν μέρος στον μουσικό διαγωνισμό υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στην αποστολή της Πολωνίας.

Την είδηση έκανε γνωστή η EBU με επίσημη ανακοίνωσή της: «Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας βρέθηκε θετικό στον Covid-19. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί. Ως προληπτικό μέτρο πριν από τις εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας θα υποβληθούν τώρα σε δοκιμή PCR και θα τεθούν σε καραντίνα. Ως αποτέλεσμα αυτού, η πολωνική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στο τιρκουάζ χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου».

Η ανακοίνωση της EBU

Eurovision 2021: Πρώτο πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στον μουσικό διαγωνισμό

Eurovision 2021 - Κορωνοϊός: Συνεχίζει η Ουκρανία στον διαγωνισμό;

Να θυμίσουμε ότι και πριν από λίγες ημέρες σήμανε και πάλι συναγερμός, όταν η τραγουδίστρια της Ουκρανίας ένιωσε αδιαθεσία και απομονώθηκε, αλλά τελικά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top