Eurovision 2021 - Κορωνοϊός: Συνεχίζει η Ουκρανία στον διαγωνισμό;

Η ανακοίνωση της ουκρανικής συμμετοχής στα ΜΜΕ

Eurovision 2021 - Κορωνοϊός: Συνεχίζει η Ουκρανία στον διαγωνισμό; - Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Η Eurovision 2021 ανοίγει την αυλαία της την επόμενη εβδομάδα με τους δύο ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 20 Μαΐου, ενώ για τις 22 του μήνα έχει προγραμματιστεί ο μεγάλος τελικός. 

Eurovision: Οι 5 καλύτερες και οι 5 χειρότερες συμμετοχές της Ελλάδας

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας βρίσκονται εδώ και μέρες οι αποστολές των ευρωπαϊκών χωρών και κάνουν πυρετωδώς πρόβες στο λαμπερό stage. 

 

Eurovision 2021: Η 2η πρόβα της Ελλάδας - Αποκαλύφθηκε το τρικ στη σκηνή

Όπως έγινε γνωστό χθες ωστόσο, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ουκρανία στον φετινό διαγωνισμό, δεν αισθανόταν καλά και προέβη σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε μοριακό τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει από κορωνοϊό.

Eurovision 2021: Πρώτο πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στον μουσικό διαγωνισμό

Παρ’ όλα αυτά, η πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς την κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko.

Με νέα ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η ουκρανική συμμετοχή γνωστοποίησε τη λήξη του συναγερμού, καθώς ευτυχώς το αποτέλεσμα του τεστ της Kateryna Pavlenko βγήκε αρνητικό.

«Μετά την αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια της ουκρανικής μπάντας Go_A, Kateryna Pavlenko δεν ένιωθε καλά, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό. Για αυτό τον λόγο προληπτικά, η Kateryna δεν εμφανίστηκε στην δεύτερη πρόβα μαζί με το συγκρότημά της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι το τεστ βγήκε αρνητικό. Η Kateryna νιώθει πολύ καλύτερα και ανυπομονεί να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει!» ανέφερε η ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top