Ellen DeGeneres: Ανακοινώνει το τέλος του σόου της μετά από 18 χρόνια

Στα… τάρταρα τα φετινά νούμερα της εκπομπή της

Δείτε την Ellen να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Ellen DeGeneres πρόκειται να ανακοινώσει το οριστικό τέλος της εκπομπής της «The Ellen DeGeneres show» σε λίγες ώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.  

Ellen DeGeneres: Επέστρεψε στο show της μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Μετά από 18 σεζόν και περισσότερα από 3.000 επεισόδια, πηγή κοντά στην παρουσιάστρια και κωμικό δήλωσε ότι η Ellen αναμένεται να κάνει την ανακοίνωση σήμερα μιας και «πιέζεται και το έχει ήδη συζητήσει με την ομάδα της».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η παρουσιάστρια θα ανακοινώσει μια ακόμη σεζόν, που θα βγει στον «αέρα» στο τέλος του 2021. 

Portia de Rossi Ellen DeGeneres

Η παρουσιάστρια με τη σύζυγό της Portia de Rossi σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2016 /Φωτογραφία AP Images

Μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελιών που μιλούσαν για την εξωφρενική συμπεριφορά της παρουσιάστριας, οι τηλεθεάσεις στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μειώθηκαν κατά 40%, ενώ στο Λος Άντζελες έχασε το 59% των θεατών. Στο Σαν Φρανσίσκο μάλιστα, οι μισοί τηλεθεατές της γύρισαν την πλάτη!

Πρεμιέρα για την Ellen DeGeneres - Ζήτησε «συγγνώμη» στους υπαλλήλους της

Από την πρεμιέρα της σεζόν τον περασμένο Σεπτέμβριο ως τον Μάρτιο, η εκπομπή συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, 1,1 εκατομμύρια λιγότερους από το ίδιο χρονικό πλαίσιο πριν από ένα χρόνο.

Ένα βήμα πριν την παραίτηση η Ellen DeGeneres - Η γραπτή της «απολογία»

«Έμαθα ότι συμβαίνουν πράγματα εδώ που ποτέ δε θα έπρεπε να έχουν συμβεί… Τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που τους επηρέασαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση ισχύος και συνειδητοποιώ ότι έχω την ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου», είχε πει στην πρεμιέρα της εκπομπής της, αναφερόμενη στο σκάνδαλο για τη συμπεριφορά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top