Ένα βήμα πριν την παραίτηση η Ellen DeGeneres - Η γραπτή της «απολογία»

 «Είναι ψεύτικη» δηλώνουν οι εργαζόμενοι στην εκπομπή της

Έτσι περνούσε η διάσημη παρουσιάστρια τον χρόνο της στην καραντίνα

Ξεφεύγει το θέμα που προέκυψε από τις κατηγορίες δέκα πρώην και ενός νυν εργαζομένου στο The Ellen DeGeneres Show εναντίον της διάσημης παρουσιάστριας του.

Η γνωστή κωμικός φέρεται να είναι ένα βήμα πριν από την παραίτηση της, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε και τις κατηγορίες για πολύ κακή συμπεριφορά στους συντελεστές του talk show της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Πρώην σωματοφύλακας Ellen DeGeneres: «Ήταν ψυχρή και ταπεινωτική!»

Πηγές από την εταιρία παραγωγής ανέφεραν στην εφημερίδα ότι η DeGeneres διαμηνύει στα στελέχη της Warner Bros ότι ήταν ως εδώ και θέλει να αποχωρήσει. «Αισθάνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος να σώσει το προσωπικό της brand είναι να κλείσει το σόου. Η αλήθεια είναι ότι γνώριζε τι συνέβαινε. Μπορεί να κατηγορήσει κάθε στέλεχος αλλά στο τέλος είναι η μόνη υπεύθυνη» δηλώνουν πηγές της εφημερίδας.

Portia de Rossi Ellen DeGeneres

H Ellen με τη σύζυγό της Portia de Rossi στα People's Choice Awards το 2017 /Φωτογραφία AP Images

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι διαμηνύουν ότι ανέχτηκαν πολλά και ότι είναι ψεύτικη που δεν ακολουθεί αυτά που πρεσβεύει μπροστά στις κάμερες. «Η συμπεριφορά της παραγωγής της εκπομπής είναι απαίσια αλλά της Ellen δεν πάει πίσω. Στην πραγματικότητα είναι χειρότερη. Είναι εξωφρενικό ότι προσπαθεί να προσποιηθεί ότι σοκαρίστηκε από όλα αυτά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και η Ellen είναι το κεφάλι» είπαν.

Αγνώριστη η Ellen Degeneres στον χορό της αποφοίτησης!

Όσα έγραψε η DeGeneres στο απολογητικό της σημείωμα

Στο μακροσκελές της απολογητικό σημείωμα προς τους εργαζομένους της εκπομπής της, η DeGeneres έγραψε:

«Από το πρώτο μας meeting είχε πει ότι το σόου πρέπει να είναι ένα μέρος ευτυχίας. Κάτι άλλαξε και απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι δεν είναι πια έτσι. Για αυτό λυπάμαι. Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι είναι το αντίθετο από ό,τι πιστεύω και ήλπιζα για το σόου μας.

Δεν θα είχα την επιτυχία που έχω χωρίς τη δική σας συμβολή. Ξεκινήσαμε αμέσως έρευνα με την Warner Bros και μαζί, θα διορθώσουμε τα προβλήματα. Κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους κι αυτό θα αλλάξει και δεσμεύομαι να μην επαναληφθεί αυτό», αναφέρει.

Ellen DeGeneres: Πρώην εργαζόμενοί της την αποκαλούν «τον πιο κακό άνθρωπο»

«Ως κάποια που δεχόταν συνεχώς κριτική και έχασε τα πάντα εξαιτίας αυτού που είναι, καταλαβαίνω και συμπάσχω με όσους υπέστησαν διακρίσεις…. Χαίρομαι που τα θέματα του σόου μας έπεσαν στην αντίληψή μου και υπόσχομαι να κάνω ό,τι πρέπει για να μάθω και να ωριμάσω.

Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός στη μέση θα απολογούμουν κατά πρόσωπο και ανυπομονώ να γυρίσουμε στο στούντιο και να σας δω όλους τότε».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top