Πρώην σωματοφύλακας Ellen DeGeneres: «Ήταν ψυχρή και ταπεινωτική!»

Απανωτά τα «χτυπήματα» για τη δημοφιλή παρουσιάστρια

Έτσι περνάει η παρουσιάστρια τον χρόνο της στην καραντίνα

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres, έκανε μια σειρά αποκαλύψεων για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της διάσημης Αμερικανίδας παρουσιάστριας.

Ο Tom Majercak που εργάστηκε για την παρουσιάστρια και τη σύζυγό της, Portia DeRossi, στα βραβεία Όσκαρ, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εμπειρία ως «ταπεινωτική».

Αγνώριστη η Ellen Degeneres στον χορό της αποφοίτησης!

Συγκεκριμένα είπε πως τον προσέλαβαν για να προστατέψει την DeGeneres, τη μητέρα και τη σύζυγό της, τη βραδιά των βραβείων Όσκαρ το 2014 που παρουσίαζε η DeGeneres, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το ιδανικό. «Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος κι έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γεια» τονίζει.

Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν «πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του», αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. «Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δε με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της».

Ο Majercak αποκάλυψε ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του «Governors Ball», μόνο διάσημοι που είχε προεγκρίνει η DeGeneres μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της και να της μιλήσουν. 

Ellen DeGeneres: Πρώην εργαζόμενοί της την αποκαλούν «τον πιο κακό άνθρωπο»

Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.

«Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική κι όλοι την αγαπούν και τη θαυμάζουν, αλλά στην πραγματικότητα όταν τη γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει», ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top