Πρεμιέρα για την Ellen DeGeneres - Ζήτησε «συγγνώμη» στους υπαλλήλους της

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ!»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ellen DeGeneres και η σύζυγός της Portia de Rossi ποστάρουν κοινά βίντεο στο Instagram

Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για κακή συμπεριφορά προς τους εργαζομένους της, η Ellen DeGeneres έκανε πρεμιέρα στις μικρές οθόνες, μιλώντας ανοιχτά για όλα όσα της καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα

Ένα βήμα πριν την παραίτηση η Ellen DeGeneres - Η γραπτή της «απολογία»

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε», είπε στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η διάσημη παρουσιάστρια.

«Αυτά τα παίρνω πολύ σοβαρά», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

Portia de Rossi Ellen DeGeneres

Με τη σύζυγό της Portia de Rossi στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες στις αρχές του 2020 /Φωτογραφία AP Images

Η διάσημη παρουσιάστρια είπε ότι έγιναν πολλές συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής για το πώς θέλουν να είναι το μέλλον της. «Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά». 

Πρώην σωματοφύλακας Ellen DeGeneres: «Ήταν ψυχρή και ταπεινωτική!»

Είπε ακόμα ότι είναι καλή ηθοποιός αφού έχει παίξει την στρέιτ σε ταινίες αλλά πρόσθεσε: «Δεν είμαι τόσο καλή ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι εδώ και 17 χρόνια» και κατέληξε: «Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top