Ξεκινά μεγάλος μουσικός διαγωνισμός #GINAMEUROVISION Στη Φωλιά των Κου Κου!

Στην πρωινή εκπομπή του Star από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:00

Κατερίνα Καραβάτου

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου, αγαπάει το θεσμό της Eurovision και διοργανώνει τον πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό μουσικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα μεγάλο δώρο αξίας 1000€ για τον πρώτο νικητή και ένα δώρο αξίας 300€ για τον δεύτερο!

#GINAMEUROVISION Στη Φωλιά των Κου Κου!

#Ginameurovision στη Φωλιά των Κου Κου κι όλα άρχισαν στις 23 Μαρτίου όταν ξεκίνησε η διαδικασία των πιο διασκεδαστικών μουσικών προκριματικών. Περισσότερα από 130 group και πάνω από 250 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σκηνοθέτησαν, χορογράφησαν, τραγούδησαν, μεταμφιέστηκαν κι έστειλαν τα δημιουργικά video τους με το αγαπημένο τους τραγούδι από τη μεγάλη μουσική ιστορία της Eurovision!

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Καραβάτου

Συνολικά 17 προκριματικοί και 3 γύροι δεύτερης ευκαιρίας, ανέδειξαν τις 20 συμμετοχές, που το κοινό μέσω ψηφοφορίας έστειλε στην εβδομάδα των ημιτελικών, που θα διεξαχθεί μεταξύ 17 και 21 Μαΐου, παράλληλα με την εβδομάδα, που διεξάγεται ο Ευρωπαϊκός Μουσικός Διαγωνισμός.

Το κοινό, για ακόμη μια φορά, θα ψηφίσει και θα επιλέξει από τους πέντε ημιτελικούς γύρους, τα πέντε group, που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας 24 Μαΐου. Το έπαθλο των 1000€ θα κερδίσει η αποστολή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δωδεκάρια της ψηφοφορίας του κοινού αλλά και της ειδικής πενταμελούς επιτροπής, που αποτελείται από αγαπημένους καλλιτέχνες, που έχουν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision!

Αυτό το 12άρι ποιος θα το πάρει;!
#GINAMEUROVISION @#STARKOUKOU

Δείτε εδώ video από τις συμμετοχές #ginameurovision
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top