Οι κυρίες της ενημέρωσης σε μία κοινή εκδήλωση

Το θέμα της πλατφόρμας Impact Talk ήταν «Οι γυναίκες στην ενημέρωση»

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει δημιουργήσει τη συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης και έμπνευσης Impact Talk. Είναι ένας οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής και της επιτυχίας. Το ImpacTalk θα δίνει βήμα σε Έλληνες ηγέτες από όλα τα πεδία δράσης να μοιράζονται ερεθίσματα, βιώματα, εμπειρίες, να αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο τα δικά τους μαθήματα ζωής και να εμπνέουν.

Στα Experts Talk, κάθε εβδομάδα, οι ομιλητές θα συζητούν και θα αναλύουν τις πρακτικές τους και την επιδραστική μεθοδολογία τους για την αντιμετώπιση προκλήσεων, αλλά και τους τρόπους οικοδόμησης στρατηγικών αποφάσεων για την κατάκτηση στόχων.

Το χθεσινό θέμα της πλατφόρμας ήταν «Οι γυναίκες στην ενημέρωση». Στη συζήτηση συμμετείχε η Μάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη, η Νίκη Λυμπεράκη και η Έλλη Στάη.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης. 

Χρήστος Χωμενίδης

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης / Φωτογραφία αρχείου: NDP

Οι τέσσερις γυναίκες μίλησαν για τη μάχη των δελτίων ειδήσεων, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το πώς επηρεάζει το διαδίκτυο την τηλεόραση. 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Μάρα Ζαχαρέα

Η διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα

Μάλιστα, της ζητήθηκε να μοιραστεί με το κοινό μία δύσκολη στιγμή της δημοσιογραφικής της καριέρας: «Η δυσκολότερη μου στιγμή ήταν όταν έκανα το πρώτο δελτίο. Χτυπούσε η καρδιά μου τόσο δυνατά που νόμιζα ότι ακούγεται από το μικρόφωνο», απάντησε η Μάρα Ζαχαρέα. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top