NCIS: Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star!

Δευτέρα έως Τετάρτη μετά το MasterChef 5

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι...  

Παραγωγός της σειράς είναι ο Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός πολλών μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών. Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους, προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση μόνο μέσα από την οθόνη του Star.

NCIS Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star!

NCIS: Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star!

Δείτε NCIS επεισοδία από προηγούμενους κύκλους 

NCIS: Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 10.5.2 στις 23:15 με διπλό επεισόδιο

NCIS Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα

NCIS: Ο 15ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 10.5.21

O 15ος κύκλος ξεκινάει δύο μήνες, από την τελευταία φορά, που είδαν τον Γκιμπς και τον ΜακΓκι να παλεύουν εναντίον ανταρτών στην Παραγουάη. Από τότε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Η αποτυχημένη αυτή αποστολή είχε ως αποτέλεσμα ο Γκιμπς και ο ΜακΓκι να είναι φυλακισμένοι αλλά η εμπειρία τους αποδεικνύεται στην πράξη όταν καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Με την επιστροφή του Γκιμπς, ο Βανς τον πείθει να πάρει στην ομάδα NCIS την αναλύτρια ανθρώπινης συμπεριφοράς, Δρ. Ζακλίν Σλόαν.  Ο Ντάκι επιστρέφει στην Αγγλία για να δώσει μια σειρά από διαλέξεις, αφήνοντας τον Τζίμι υπεύθυνο του νεκροτομείου. Μια υπόθεση, που αναλαμβάνουν ο Τόρες και η Μπίσοπ, θα γίνει αφορμή για να ανακαλύψουν τα συναισθήματα, που έχουν ο ένας για τον άλλο. Ένας παλιός εχθρός της ομάδας επιστρέφει και στοχεύει την Άμπι και τον Ριβ, με καταστροφικές συνέπειες. Τελικά, η επικίνδυνη αποστολή της προηγούμενης σεζόν, θα αλλάξει για πάντα το κάθε μέλος της ομάδας και θα φέρει αυτή την οικογένεια πρακτόρων πιο κοντά από ποτέ… 

NCIS Ο 15ος κύκλος στο Star

NCIS star

star ncis σειρά πρεμιέρα 15ος κύκλος

NCIS - Η σειρά κέρδισε:

  • 4 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τις χρονιές 2004,2006,2009,2013
  • 6 φορές το βραβείο «BMI TV MUSIC AWARD» (2005, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013)
  • Το 2011 η Κόουτ Ντε Πάμπλο, που υποδύεται τη Ζίβα στη σειρά, τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά» στα βραβεία ALMA (American Latino Media Art Awards). 
  • Η σειρά ακόμα έχει 3 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY. Το 2005 ο Τσαρλς Ντούρνινγκ για τον ρόλο του ως Έρνι Γιόστ ως «Καλύτερος Γκεστ ηθοποιός σε δραματική σειρά» και το 2008 και 2013 ο Ντάιμοντ Φαρνσγουόρθ ως «Καλύτερος συντονιστής κασκαντέρ» 
  • Έχει προταθεί και 7 φορές για βραβείο στα People’s Choice Awards ως «Αγαπημένη εγκληματολογική σειρά»(2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017) . 
  • Η σειρά κέρδισε 3 φορές (2014, 2015, 2017) το βραβείο “Winner of the International TV Audience Award (Drama TV Series)» ως το τηλεοπτικό πρόγραμμα με την υψηλότερη θεαματικότητα σε όλο τον κόσμο. 
  • Όταν πρωτοξεκίνησε η σειρά, η πορεία της στον πίνακα τηλεθέασης ήταν χαμηλή αλλά κάθε χρόνο έδειχνε τη δύναμη της. Την 6η σεζόν είχε πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων σειρών και έχει παραμείνει εκεί μέχρι σήμερα.
  • Το 2011 το NCIS ψηφίστηκε η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της Αμερικής.
  • Η σειρά ολοκλήρωσε τη 10η σεζόν ως η  τηλεοπτική σειρά, που παρακολούθησαν περισσότερο στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-2013. 
  • Ο Ντόναλντ Π. Μπελισάριο ονόμασε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Λίροι – Τζέθρο Γκιμπς» από  τα ονόματα του αδελφού του (Λιρόι) και του πατέρα του (Τζέθρο).  
  • Ο Σον Μάρεϊ, που υποδύεται τον πράκτορα Τίμοθι ΜακΓκι , είναι στην πραγματικότητα θετός γιος του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο και ετεροθαλής αδελφός της Τρόιαν Μπελισάριο, που υποδύεται την αδελφή του και στη σειρά. 
  • Εκτός από την Τρόιαν Μπελισάριο, στη σειρά εμφανίζεται άλλο ένα από τα παιδιά του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο, ο Μάικλ Μπελισάριο. 
  • Τον ρόλο του πράκτορα Γκιμπς είχαν αρχικά προτείνει στον Ντον Τζόνσον, αλλά εκείνος τον απέρριψε. 
  • Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2017 – 2018, και ο 15ος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουικέρσαμ, Βίλμερ Βαλντεράμα, Ντουέιν Χένρι, Μαρία Μπέλο

NCIS Περιλήψεις επεισοδίων

Δευτέρα 10/5: Επεισόδια 1+2 

Η ομάδα συνεχίζει την αναζήτησή των Γκιμπς και ΜακΓκι, δύο μήνες μετά την εξαφάνισή τους ενώ πολεμούσαν αντάρτες στην Παραγουάη. Ο Βανς και o Τόρες καλούνται σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο, σχετικά με τις επιπτώσεις από την αποτυχία της αποστολής στην Παραγουάη... 
Η ομάδα NCIS ερευνά το πτώμα ενός δολοφονημένου υπολοχαγού του Ναυτικού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από ένα χρόνο. Ο Γκιμπς και ο ΜακΓκι πρέπει να περάσουν από ψυχολογική αξιολόγηση για να μπορέσουν να επιστρέψουν επίσημα στα καθήκοντά τους… 
 

Μη χάσετε την πρεμιέρα του 15ου κύκλου του NCIS στο Star, τη Δευτέρα 10.5.2 στις 23:15 
με διπλό επεισόδιο.

Δείτε το NCIS Δευτέρα έως Τετάρτη μετά το MasterChef 5 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top