Elif: Η Χουμεϊρά αφήνει άφωνο τον Κερέμ με αυτό που του ζητάει!

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Τρίτης στις 17:40 στο STAR!

Η Χουμεϊρά επιμένει να πάνε για ψώνια με τον Ταρίκ κι εκείνος της ρωτάει γιατί επιμένει. Η Χουμεϊρά του εξηγεί πως σκοπεύει να οργανώσει ένα πάρτι για να ανακοινώσει το φύλο του μωρού. Ο Ταρίκ το βρίσκει αυτό παράξενο, αλλά η Χουμεϊρά έχει άλλη γνώμη.

Η Αλέβ, η κόρη μιας παλιάς φίλης της Λεμάν που έχει να δει χρόνια, επικοινωνεί μαζί της και της ζητάει να τη φιλοξενήσει για λίγες μέρες. Η Λεμάν δέχεται, αν και δεν της αρέσει καθόλου αυτή η ιδέα. Ο Κερέμ θέλει να οργανώσει ένα πάρτι για να γιορτάσουν τη νέα παιδική σειρά παπουτσιών.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη Δευτέρα 10/05

Η Σουρεγιά αναρωτιέται αν θα καλέσει και τον Ταρίκ κι ο Κερέμ της απαντάει πως δεν έχει πρόβλημα να το κάνει, αλλά από την άλλη δεν είναι και σίγουρος ότι είναι καλή ιδέα μιας κι ο Ταρίκ έχασε πολλές από τις σχετικές συναντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Κερέμ δείχνει σεβασμό στον Ταρίκ, αλλά υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του γαμπρού του που τον ενοχλεί.

Η Χουμεϊρά θέλει να δείξει στη μητέρα της τι αγόρασε, ενώ μιλάει συνεχώς για το πάρτι που σχεδιάζει να οργανώσει. Η Ματσιντέ δε βρίσκει νόημα σε αυτό το πάρτι, αλλά επειδή το θέλει τόσο πολύ η Χουμεϊρά δε φέρνει καμία αντίρρηση.

Το βράδυ, η Χουμεϊρά προτείνει στον Ταρίκ να δούνε μαζί μια ταινία κι εκείνος γίνεται έξαλλος επειδή από το πρωί του ζητάει συνεχώς να κάνουν πράγματα μαζί κι αισθάνεται πιεσμένος. Συνεχίζει να φωνάζει στη Χουμεϊρά και στο τέλος ρίχνει για ό,τι συνέβη την ευθύνη στον Κερέμ και τον τρόπο, που παίρνει αποφάσεις για σημαντικά πράγματα χωρίς να τον ενημερώσει.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο γραφείο και ζητάει από τον Κερέμ μια μεγάλη χάρη, να σταματήσει τη νέα του δραστηριότητα με τα παιδικά παπούτσια. Ο Κερέμ μένει άφωνος.

Ο Σαφάκ δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό του τη Ζουλιντέ… 

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top