Elif: Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει

Δείτε όσα θα συμβούν την Τετάρτη 05/05 στις 17.40

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά εργάζονται μαζί και τα πάνε πολύ καλά. Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει. Εκείνη του λέει πως ο Τζεμ είναι το αγόρι της αλλά ο Ταρίκ δεν την πιστεύει και ξέρει πως το κάνει για τον θυμώσει. Η Ράνα του ζητάει να φύγει από το σπίτι της γιατί σε λίγο θα έρθει ο Τζεμ. Ο Ταρίκ όμως της λέει πως θα μείνει. Η Ράνα σκέφτεται πως πρέπει να πείσει τον Ταρίκ ότι ο Τζεμ είναι ο αγαπημένος της και του τηλεφωνεί να έρθει. 

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη αλλαγμένη, φορώντας γυαλιά και κρατώντας πολλά βιβλία. Θέλει να δείξει στον Κερέμ πως είναι μια ώριμη και σκεπτόμενη γυναίκα.  Ο Κερέμ και η Σουρεγιά ξαφνιάζονται από την εμφάνισή της. Ο νέος ρόλος όμως, που έχει υιοθετήσει η Παρλά, δεν της πηγαίνει και όταν προσπαθεί να μιλήσει σαν σοφή, φαίνεται ανόητη.  Ο Τζεμ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα ενώ είναι εκεί ο Ταρίκ.  Ο Ταρίκ τους βλέπει να κρατιούνται από το χέρι και πείθεται πως είναι πραγματικά ζευγάρι.

Βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει.  Στην έξοδο λέει στη Ράνα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Μπιρτσέ παρουσιάζει τις ιδέες της για τη σειρά παιδικών παπουτσιών και ο Γιουνούς ενθουσιάζεται. Τη ρωτάει πως εμπνεύστηκε και η Μπιρτσέ του λέει μια ιστορία από το παρελθόν της, που τον επηρεάζει. Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και ο Ταρίκ έχουν συνάντηση με τον Κουτσί, έναν σημαντικό επιχειρηματία, τον οποίο σύστησε στην εταιρία η Ράνα. Ο Κούτσι μαθαίνει ότι η Ράνα παραιτείται και δεν αισθάνεται άνετα με τα νέα.

Δηλώνει πως θέλει να συνεργαστεί με τη Ράνα. Μετά τη συνάντηση, ο Κερέμ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να επιστρέψει στην εταιρία. Η Ράνα δέχεται και θέλει να δείξει στον Ταρίκ πως δεν τον χρειάζεται…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top