Elif: Η Σουρεγιά προτείνει την Ελίφ για τη διαφημιστική καμπάνια

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:40

Ο Ταρίκ πηγαίνει στη Ράνα για να μιλήσουν. Η Ράνα όμως δεν ανοίγει την πόρτα. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της και καλεί τη Φιλίζ. Της λέει πως η Ράνα θα παραιτηθεί και της ζητάει να κάνει ό,τι χρειάζεται.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ζουλιντέ δεν επιτρέπουν στη Μελέκ να βγει από το σπίτι γιατί φοβούνται πως κινδυνεύει.

Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Χουμεϊρά, τη Ματσιντέ και τον Ταρίκ τα νέα της εταιρίας, την πρόσληψη της Σουρεγιά και τη νέα σειρά παιδικών παπουτσιών. Ο Ταρίκ θυμώνει και ρωτάει γιατί εκείνος δεν έχει ενημερωθεί. Ο Κερέμ του απαντάει πως θα είχε ενημερωθεί αν είχε παρευρεθεί στην προγραμματισμένη σύσκεψη. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα μπροστά στη Ματσιντέ.

Η Σουρεγιά λέει πως θα χρειαστούν ένα παιδί για τη διαφημιστική καμπάνια και προτείνει να είναι η Ελίφ. Ο Κερέμ βρίσκει εξαιρετική την ιδέα της. Η Σουρεγιά φοβάται πως η Βιλντάν θα έχει αντιρρήσεις κι αποφασίζουν προς το παρόν να το κρατήσουν κρυφό.

Η Βιλντάν συνεχίζει να βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Η Ράνα ενημερώνεται πως προχωράει η διαδικασία για την παραίτησή της και μένει άφωνη. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους η Ελίφ να διαφημίσει τα παιδικά παπούτσια της εταιρίας.

Ο Ταρίκ έρχεται σε σύγκρουση με τη Ράνα…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star
   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top