Elif: Ο Ταρίκ ζητάει στους άντρες του να βρουν τη Μελέκ και να τη σκοτώσουν

Μη χάσετε το επεισόδιο της Ελίφ τη Δευτέρα στις 17:40 στο STAR!

Η Σουρεγιά δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα συνεργαστεί με τον Κερέμ αλλά εκείνος το θέλει πολύ.

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως έχουν νέες πληροφορίες για τη Μελέκ. Ο Ταρίκ έχει μια σύσκεψη με τον Κερέμ και το τμήμα σχεδιαστών, αλλά θέλει να την αποφύγει για να πάει να συναντήσει τους ανθρώπους του. Ενημερώνει τη Φιλίζ πως πρέπει να φύγει.

Ο Κερέμ περιμένει να έρθει η Σουρεγιά για τη σύσκεψη και απογοητεύεται όταν βλέπει την ώρα να περνάει και να μην εμφανίζεται. Όμως τελικά η Σουρεγιά έρχεται κι ο Κερέμ ενθουσιάζεται. Τη συστήνει σε όλους ως τη νέα διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ χαίρονται με τα νέα και πιστεύουν πολύ στις ικανότητες της Σουρεγιά.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη M. Τετάρτη 28/04

Ο Κερέμ κάνει και μια δεύτερη ανακοίνωση και τους λέει πως η εταιρία θα ασχοληθεί και με τα παιδικά παπούτσια. Αν και είναι μια νέα αρχή για την εταιρία, ο Κερέμ πιστεύει πως θα έχουν επιτυχία και θα είναι εκείνος υπεύθυνος τους νέου εγχειρήματος.

Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του και του λένε πως η Μελέκ έμενε σε ένα παλιό σπίτι, που κατεδαφίστηκε και τα ίχνη της έχουν χαθεί. Ο Ταρίκ πιστεύει πως η Μελέκ δέχεται βοήθεια από κάποιον και ζητάει από τους άντρες του να βρουν τη Μελέκ και να τη σκοτώσουν μαζί με όποιους τη βοηθάνε.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ την ιστορία της Μελέκ και της Ελίφ. Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ γιατί ίσως η Μελέκ να βρίσκεται σε κίνδυνο, συνεπώς κι εκείνη με τον Εμιρχάν. Της λέει πως δε θα αφήσει κανέναν να της κάνει κακό. Η Ζουλιντέ νιώθει όμορφα και της αρέσει ο τρόπος που την προστατεύει ο Σαφάκ.  Ο Σαφάκ θέλει να της κρατήσει το χέρι αλλά εμφανίζονται τα παιδιά και δεν το τολμάει.

Ο Κερέμ εξομολογείται στη Σουρεγιά τους φόβους του για το νέο επιχειρηματικό του βήμα.  Σουρεγιά τον υποστηρίζει και του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πρέπει να ανησυχεί, όλα θα πάνε καλά.

Τα αισθήματα του Κερέμ για τη Σουρεγιά γίνονται κάθε μέρα πιο δυνατά. Και ο Γιουνούς όμως νιώθει μεγάλη έλξη για την Μπιρτσέ. Η Μπιρτσε έχει μια νέα ιδέα για την προώθηση των παιδικών παπουτσιών…  

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top