Elif: Ο Κερέμ θέλει να συζητήσει με τη Σουρεγιά μια σημαντική απόφασή του

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ τη M. Τετάρτη στις 17:40

Ο Ταρίκ επιβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι ζωντανή. Οι άντρες του έχουν εντοπίσει και τη γειτονιά που έμενε πριν από πολύ καιρό. Ο Ταρίκ τους ζητάει να μάθουν κι άλλες λεπτομέρειες, καθώς είναι σίγουρος πως κάποιος έχει βοηθήσει τη Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ζουλιντέ ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και δεν την αφήνουν να βγαίνει μόνη της. Η Ζουλιντέ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία, αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται γιατί οι εχθροί της Μελέκ πιστεύουν ότι είναι νεκρή κι αν μιλήσουν στην αστυνομία θα αποκαλυφθεί πως ζει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη M. Τρίτη 27/04

Ο Κερέμ ζητάει από τη Σουρεγιά να μιλήσουν στο γραφείο μόνοι τους γιατί πήρε μια σημαντική απόφαση, που αφορά και τους δύο και το κοινό τους μέλλον. Ο τρόπος που μιλάει μπερδεύει τη Σουρεγιά που νομίζει πως θα της κάνει πρόταση γάμου.

 Η Ελίφ λέει στη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο γραφείο και μιλάνε σχετικά με μια απόφαση, που πήρε ο Κερέμ. Μητέρα και κόρη προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και σκέφτονται το ίδιο πράγμα, ότι ο Κερέμ μπορεί να ζητάει από τη Σουρεγιά να παντρευτούν. Στην πραγματικότητα όμως ο Κερέμ κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Σουρεγιά, η οποία είναι σαστισμένη γιατί στην αρχή πίστευε πως ήθελε να της πει κάτι πιο προσωπικό.

Ο Κερέμ της δίνει λίγο χρόνο για να σκεφθεί και πηγαίνει να πάρει πρωινό. Η Σουρεγιά τον ακολουθεί, αλλά ο Κερέμ φεύγει γιατί είναι βιαστικός. Όλη η οικογένεια αναρωτιέται τι συζήτησε ο Κερέμ με τη Σουρεγιά στο γραφείο.

Η Ιντζί κι ο Εμιρχάν κάνουν τους ντετέκτιβ και ψάχνουν στους δρόμους στοιχεία σχετικά με την Ελίφ. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη Ζουλιντέ πως τα παιδιά δεν είναι στο σχολείο. Και οι δύο είναι πολύ ανήσυχοι κι αρχίζουν να τα αναζητούν.

Η Σουρεγιά σκέφτεται την προσφορά του Κερέμ.

Η Ζουλιντέ κι ο Σαφάκ βρίσκουν την Ιντζί και τον Εμιρχάν και τους ρωτάνε γιατί δεν είναι στο σχολείο τους. Η Ιντζί τους λέει πως έψαχναν την Ελίφ. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο Σαφάκ ακούει το όνομα «Ελίφ»…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top