Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι on air ευχές στον 3χρονο γιο της που γιορτάζει!

Ο Ιωάννης - Εφραίμ έχει τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο μοναχογιός της, Ιωάννης Εφραίμ, έχει τα γενέθλιά του και η διάσημη μαμά του θέλησε να του ευχηθεί μέσα από το «Happy Day.»

Τσιμτσιλή: Έβαψε τα έπιπλα της βεράντας της και μας έδειξε το αποτέλεσμα

«Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη. Θέλω να πω πως αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας. Αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς», είπε αρχικά η ευτυχισμένη μαμά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πάρα πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε! Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να είσαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αναφορά στην αποβολή πριν από 9 χρόνια

Η παρουσιάστρια έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό της .λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον νεογέννητο τότε γιο της γράφοντας στη λεζάντα: «Σαν σήμερα τρία χρόνια πριν .... Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας! ❤️ #threeyearolds #babyboy».

 


Να θυμίσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό και έχεουν αποκτήσει τρία παιδάκια, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη- Εφραίμ.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top