MasterChef: Η αντίδραση των κριτών όταν αντίκρυσαν κενούς δίσκους

Ποιος υποψήφιος για αποχώρηση δεν κατάφερε να παρουσιάσει πιάτο;

Στη μαγειρική «μονομαχία» για τη διατήρηση της θέσης τους στο MasterChef 5 ρίχτηκαν απόψε η Λία και ο Παύλος. Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν ίσως ένα από τα πιο απαιτητικά πιάτα που έχουμε δει ως τώρα στον διαγωνισμό.

MasterChef 5: Πιάτο αντιγραφής με έμπνευση από την Ελλάδα

Όταν ο χρόνος τελείωσε, οι τρεις σεφ – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος περίμεναν στο εστιατόριο, μαζί με τον καλεσμένο σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, να δουν, να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση.

κριτική επιτροπή masterchef 5

 Οι τρεις σεφ – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζι με τον καλεσμένο σεφ κ. Χαραλαμπόπουλο

Προς μεγάλη τους έκπληξη, η πρώτη προσπάθεια που κατέφτασε μπροστά τους ήταν απλώς… κενοί δίσκοι! Αυτό τους έκανε να αναρρωτηθούν τι συνέβη άραγε στον έναν από τους δύο παίκτες και αν ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους για τις παρασκευές ήταν επαρκής.

MasterChef 5: Τελείωσε ο χρόνος και οι δίσκοι ήταν κενοί!

κενός δίσκος masterchef 5 τι συνέβη

Ο κενός δίσκος του παίκτη - Να θυμίσουμε πως οι προσπάθειες των υποψηφίων για αποχώρηση καταφτάνουν ανώνυμα στους κριτές

Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος, κατάφερε να στείλει γεμάτους δίσκους, όμως όπως είπε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, κι αυτός ο παίκτης είχε καταφέρει να προετοιμάσει το 60% - 70% περίπου του πιάτου του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top