Elif: Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ

Καθημερινά στις 17:30 στο STAR

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ.

Εκπλήσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δύο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ έξω από το μαγαζί της Τουλάι και την ευχαριστεί επειδή βοήθησε τη μητέρα του. Η Λεμάν αισθάνεται καλύτερα και βαριέται στο σπίτι. Θέλει να πάνε να δει το νέο σπίτι του Σαφάκ μετά τις εργασίες. Δεν ξέρει πως εκεί μένει πια η Ζουλιντέ.

Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαϊτ, τον εργολάβο των εργασιών αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνος της λέει πως δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια άκρη στην έρευνά του.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και λέει στην Τουλάι πως έμαθε ότι ο Γιαχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της Μελέκ. Η Λεμάν επιμένει να θέλει να πάει να δει το σπίτι. Ο Σαφάκ της λέει πως μίλησε με τον Σαϊτν και η Λεμάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Σαϊτ δεν απαντάει στα δικά της τηλεφωνήματα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη πίεση της μητέρας του και της λέει πως θέλει να θέλει να διακοσμήσει εκείνος το σπίτι με το γούστο του. Η Λεμάν σκέφτεται πως ο Σαφάκ θέλει να παντρευτεί και ενθουσιάζεται με την ιδέα. Η Παρλά μιλάει συνεχώς για τον Κερέμ και η Χουμεϊρά κουράζεται. Όμως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top