MasterChef 5: Η στρατηγική του Διονύση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Έξω φρενών η Λία

Λίγο πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας του διάσημου τοίχου ο Διονύσης ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας επέλεξε να μαγειρέψει και να μην ανέβει στον εξώστη αν και είχε αυτή την επιλογή.

Αρχηγός της κόκκινης ομάδας ο Διονύσης

Αρχηγός της κόκκινης ομάδας ο Διονύσης

Έγινε λοιπόν αρχηγός της κόκκινης ομάδας και επέλεξε να ανεβάσει στον εξώστη τη Μαργαρίτα, η οποία πέρασε αυτομάτως στην τελική δεκάδα.

MasterChef 5: Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Όταν ρωτήθηκε από τους κριτές γιατί έκανε κάτι τέτοιο είπε πως την αγαπά πολύ, της αξίζει να είναι στη δεκάδα αλλά πως δε θέλει να χαλάσει τη φωνούλα της.

Η Μαργαρίτα δε θα πάρει μέρος στη δοκιμασία του τοίχου

Η Μαργαρίτα δε θα πάρει μέρος στη δοκιμασία του τοίχου

Αυτή η απάντηση δεν έπεισε τη Μαργαρίτα η οποία είπε πως ήθελε να πάρει μέρος σε αυτή τη δοκιμασία, αλλά και κάποιους από τους άλλους παίκτες αφού θεώρησαν ότι ο Διονύσης λειτούργησε με στρατηγική θέλοντας να αποδυναμώσει την μπλε ομάδα.

MasterChef - Μαρίνα: Περίεργο που ο Διονύσης έχει να διαχειριστεί όλα αυτά

Αυτό το γεγονός ενισχύθηκε και στη συνέχεια όταν επέλεξε για αρχηγό της μπλε ομάδας τον Τζιοβάνι, ο οποίος δε γνωρίζει καλά ελληνικά και λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει πως δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτή τη δοκιμασία.

Αρχηγός της Μπλε ομάδας ο Τζιοβάνι

Αρχηγός της Μπλε ομάδας ο Τζιοβάνι

Αντιθέτως, ο Διονύσης είπε πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση επειδή τον θεωρεί δυνατό αρχηγό.

Έξαλλη η Λία με τον Διονύση

Έξαλλη η Λία με τον Διονύση


«Εγώ  προσωπικά δε θα το έκανα αυτό και αν το έκανα θα είχα τα κότσια να πω ότι βάζω τον Τζιοβάνι γιατί θεωρώ πως θα δυσκολευτεί. Αυτό θα ήταν πιο παντελονάτο. Είπαμε στρατηγική. Είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά τώρα μη μου λες βλακείες. Ποιος το πίστεψε αυτό», δήλωσε η Λία on camera φανερά ενοχλημένη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top