Elif: Η Ελίφ πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης στις 17.40 στο Star

Η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες.  Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι.  Η Μελέκ είναι στο  σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει.  Ο Ταρίκ αν και θα αποκτήσει μια κόρη, σκέφτεται πως χρειάζεται και έναν γιο. Η Ελίφ ζωγραφίζει τον εαυτό της και τη μητέρα της. Πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή.

Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι ανακουφίζονται. Η Μελέκ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ αλλά δεν τα κατάφερε.  Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και η Ζουλιντέ με την Τουλάι του εξηγούν τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περισσότερα.  Η Τουλάι όμως ανησυχεί για τη στιγμή που η Μελέκ θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς το θάνατο της κόρης της.  Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί.

Ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και οι φωτογράφοι φτάνουν στην έπαυλη και η Σουρεγιά τους υποδέχεται. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει τον Γιουνούς και συμπαθεί όλη τη δημιουργική ομάδα. Πριν ξεκινήσουν τη φωτογράφιση, η Ματσιντέ τους καλεί όλους για να φάνε.  Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top