Elif: Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Τρίτη στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και να πάει να βρει την Ελίφ χωρίς να ενημερώσει κανέναν.  Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ έχουν ραντεβού με τον γιατρό για να μάθουν το φύλο του παιδιού, που περιμένουν. Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα είναι αγόρι.  Η Λεμάν αρρωσταίνει και μένει σπίτι να ξεκουραστεί.  Ο Κερέμ βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί στη Σουρεγιά για τον τρόπο, που εκφράστηκε την προηγούμενη μέρα. 

Η Μπιρτσέ κάνει παράπονα στη Φιλίζ για τη συνεργασία της με τον Γιουνούς σχετικά με μια φωτογράφιση και εκείνος τις ακούει να μιλάνε. Η Μπιρτσέ φοβάται πως θα την απολύσει.  Ο Κερέμ μιλάει στη Σουρεγιά για τη φωτογράφιση, που οργανώνουν και την καλεί να έρθει και εκείνη. Η Σουρεγιά δεν ξέρει αν πρέπει να δεχθεί την πρότασή του. Ο Γιουνούς ενημερώνει τον Κερέμ ότι δεν μπορούν να βρουν ένα κατάλληλο μέρος για τη φωτογράφιση και εκείνος του προτείνει να την κάνουν στην έπαυλη. 

Ο Γιουνούς δίνει οδηγίες στη Μπιρτσέ για τη φωτογράφιση και θέλει να είναι όλα τέλεια. Η Μπιρτσέ του λέει πως έχει βρει και μοντέλα αλλά ο Γιουνούς της απαντάει πως δεν θα χρειαστούν μοντέλα. Η Μπιρτσέ δεν καταλαβαίνει τον λόγο.  Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ επιστρέφουν από τον γιατρό και ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν κορίτσι.  Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν τη Μελέκ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top