GNTM 4: Η Ζενεβιέβ, ο Καράβας και ο αντικαταστάτης της Καγιά!

Επιστρέφει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας

 Δείτε όσα είπε ο Καράβας στο «Πρωινό»

Το GNTM 4 είναι γεγονός και μάλιστα, επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ! Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η βασίλισσα του διαγωνισμού μόντελινγκ, Βίκυ Καγιά δε θα είναι πια μέρος του, αλλά θα παραμείνει στο κανάλι της καρδιάς της και θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, που πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Star.

Τέλος από το GNTM η Βίκυ Καγιά

Τέλος από το GNTM η Βίκυ Καγιά
 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά, το GNTM και το Dancing With The Stars

Το GNTM 4 είναι γεγονός! Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ζενεβιέβ Μαζαρί – GNTM 4

Ωστόσο, η αγαπημένη creative director και κριτής του διαγωνισμού, φαίνεται να ανυπομονεί για τον τέταρτο κύκλο του GNTM. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το trailer των δηλώσεων συμμετοχής κι έγραψε: «It’s on».

GNTM 4 ΖΕΝΕΒΙΈΒ

Ανυπομονεί για τον νέο κύκλο του GNTM η Ζενεβιέβ Μαζαρί

 

Γιώργος Καράβας – GNTM 4

Με τη σειρά του και ο Γιώργος Καράβας, coach των μοντέλων στον 3ο κύκλο, δημοσίευσε στα προσωπικά του social media το ίδιο trailer του διαγωνισμού κι έγραψε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει!

Γιώργος Καράβας gntm

Έτοιμος για το GNTM 4 είναι ο Γιώργος Καράβας

 

Γιώργος Καράβας: Το σχόλιο για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε και στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί και είπε πως δε γνωρίζει ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την παρουσίαση του GNTM.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, παρ’ όλα αυτά εμπιστεύομαι την παραγωγή και το κανάλι. Δε θέλω να μπω σε διαδικασία “μου αρέσει κάποιος ή δε μου αρέσει”. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι έχουν την εμπειρία τους και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος ποια θα είναι η τελική επιλογή του καναλιού.

Εγώ τη Βίκυ την αγαπώ, έχουμε προσωπική σχέση, συνεχίζει και της ευχόμαστε “καλή επιτυχία” και συνεχίζουμε πολύ δυναμικά. Είμαι ένας επαγγελματίας, κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και αυτό σημαίνει ότι συνεργάζομαι άψογα με οποιονδήποτε κρίνει η παραγωγή ότι πρέπει να βρίσκεται εκεί. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχω, γιατί με φέρνει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, πράγμα που μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι έχω να προσφέρω πολλά», είπε το γνωστό μοντέλο Γιώργος Καράβας.

Όσον αφορά στην έναρξη των γυρισμάτων του τέταρτου κύκλου ο ίδιος είπε: «Δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Θεωρώ, προσωπική εκτίμηση, ότι θα πάει μετά το Πάσχα».

Διαβάστε τα τελευταία media και showbiz νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top