Cook Beef: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα του επεισοδίου!

Το Σάββατο στις 18:30 στο Star

Δείτε στο βίντεο αποκλειστικό απόσπασμα του επεισοδίου που θα προβληθεί το Σάββατο / Από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Αυτό το Σάββατο 17 Απριλίου στις 18:30 στο «Cook Beef» ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, συνεχίζουν τις μοναδικές, μαγειρικές κόντρες!

ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης

Η μέρα στο σπίτι του “Cook Beef” αρχίζει με τον Σταύρο να βρίσκεται σε ποιητική διάθεση και να απαγγέλει ύμνο για τη σο-κόλαση, που θα ακολουθήσει. Ήρθε η ώρα αυτά τα αγόρια να μας κακομάθουν και να φάμε όσο περισσότερη σοκολάτα αντέχει ο καθένας! Γλυκιές αμαρτίες, που φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν μια έκρηξη απόλαυσης και απόλυτης ευχαρίστησης στον ουρανίσκο.

Δείτε εδώ το προηγούμενο επεισόδιο

Ο Χρήστος φτιάχνει τα πιο γευστικά Noodles με λαχανικά, όσο οι υπόλοιποι chefs «κάνουν τους Κινέζους» και ταξιδεύουν νοερά στη μακρινή Ασία, μέχρι τη στιγμή που ανάβουν φωτιές στο σπίτι τους! Τα αγόρια αυτά μπορεί να είναι “καυτά” αλλά πόσο αντέχουν τα καυτερά; Ο Νίκος τεστάρει τις αντοχές τους και δακρύζει μόνο που τους προσφέρει τα πιο καυτερά προϊόντα στον κόσμο. Θα καταφέρουν να τα δοκιμάσουν όλα μένοντας ανέκφραστοι και … ασυγκίνητοι; Φιλική συμβουλή: Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Cook Beef: Το… μπασκετάκι των σεφ με τον Γιώργο Καράβα

Μετά από πολύ γάλα για να συνέλθουν και βαθιές αναπνοές, ο Σταύρος και ο Μάνος είναι έτοιμοι να φτιάξουν ένα ζουμερό μοσχάρι Wellington, που θα ζήλευε να έχει στο τραπέζι του μέχρι και ο πιο απαιτητικός Βρετανός.

στο “Cook Beef“ ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης

Ακόμα και αν δεν είσαι φανατικός των φρούτων, τα tips φρούτων, που παρουσιάζουν οι chefs, θα σε κάνουν να τα προσθέσεις σήμερα στην καθημερινότητα σου. Τόσο εύκολα, γρήγορα και νόστιμα!

Και ενώ ο Μάκης ξεκουράζεται από … την ξεκούραση, η ώρα του beef έχει φτάσει. Ο Χρήστος και ο Σάββας, νικητής του δεύτερου “Cook Beef” στη μαγειρική του κόντρα με τον Μάνο, μονομαχούν με σύμμαχό τους ένα μπρίκι! Ποιος μαγειρεύει με γκαζάκι και μπρίκι κάτι άλλο πέρα από ελληνικό καφέ; Ποιος θα τα καταφέρει σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και θα έχει να περηφανεύεται για την υπόλοιπη εβδομάδα;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Πληροφορίες για την εκπομπή «Cook Beef»

5 άντρες στην κουζίνα; Δύσκολη εξίσωση!

1.Είναι εφιάλτης; 2. Μήπως φαντασίωση; 3. Ή το Cook Beef;

Η σωστή απάντηση είναι και τα τρία! Ετοιμαστείτε για το “Cook Beef”, τη νέα, ανατρεπτική μαγειρική παρέα!

Τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του “Cook Beef” είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις: τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό!

Σε αυτή την κουζίνα κυριαρχούν οι πλάκες, τα γέλια και η ανεβασμένη διάθεση.

Καλωσορίστε τη μαγειρική αντροπαρέα του “Cook Beef”.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Μάνος Σαρρής και ο δάσκαλος Νίκος Θωμάς, έρχονται, με… φόρα και εμπειρία MasterChef, για να μας θυμίσουν πως οι ωραίες παρέες δεν γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν! Δημιουργικά comfort πιάτα, έξυπνα μαγειρικά tips και gadgets, που θα ζήλευε και ο James Bond, ολοκληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας!

Cook Beef: Γνωρίστε τον Μάκη! Το αξιαγάπητο βρετανικό μπουλντόγκ της παρέας

Μαζί τους, σε κάθε τρέλα, θα είναι και ο αξιολάτρευτος Μάκης, ένα χαδιάρικο βρετανικό μπουλντόγκ, που λατρεύει τις πίτσες και τα μπέργκερ, σκάβει από χώμα μέχρι… πλακάκια, ροχαλίζει, αν και το αρνείται πεισματικά και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να φιλάει τις γάμπες γνωστών και αγνώστων!

Περιπέτειες μέσα και έξω από τη κουζίνα και φυσικά ανατρεπτικές μαγειρικές κόντρες, θα αποκαλύψουν τελικά “who’s got the sauce” [*] σε αυτό το “Cook Beef”.

Ελάτε στην πιο χαρούμενη κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης για να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα αλλά και απλά πιάτα!

Γιατί το καλό φαγητό αξίζει μόνο όταν το μοιράζεσαι με καλή παρέα!

[*] Το “sauce” εκτός από την κυριολεκτική της σημασία, χρησιμοποιείται και στην αργκό ως υψηλές ικανότητες, ταλέντο, αυτό το “έξτρα”, που με κάνει καλύτερο από τους άλλους… «ποιος θα είναι ο καλύτερος σε αυτή τη μαγειρική «κόντρα»;

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Executive producer: Πέγκυ Χόλη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Project Manager: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου

Head of Production: Σάββας Βέλλας

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Αρχισυνταξία: Βασίλης Βουτσαράς

Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Πασαγιαννίδου

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top