Σταθερά ανοδική η πορεία του star.gr

Πάνω από 3,1 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες τον Μάρτιο

Πάνω από 3,1 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το site του Star τον Μάρτιο, για να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από το ενημερωτικό portal του star.gr, καθώς και από το βραβευμένο site της τηλεόρασης του Star, το star.gr/tv.

Σταθερά πρώτο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τον Μάρτιο

Οι επισκέπτες του site κατανάλωσαν πάνω από 28 εκατομμύρια σελίδες (pageviews), ενώ τα video του Star είχαν και πάλι την τιμητική τους, με σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές (video views).

Στο star.gr οι επισκέπτες μπορούν να διαβάσουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις, αλλά και lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Αναλύσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις σε πολιτικό, οικονομικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο είναι διαθέσιμα με βίντεο, εικόνες, ήχο.

stargr άνοδος site χρήστες

Πάνω από 3,1 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το site του Star τον Μάρτιο του 2021

Στο star.gr/tv οι διαδικτυακοί χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Star σε live streaming, αλλά και να βρουν on demand ολόκληρα επεισόδια και highlights από τις αγαπημένες τους εκπομπές.

Τον Μάρτιο οι επισκέπτες του site παρακολούθησαν on demand επεισόδια του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef 5, τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση του Star στο link https://www.star.gr/tv/psychagogia/masterchef/, καθώς και επεισόδια της νέας ελληνικής σειράς του Star, που αμέσως αγαπήθηκε από το κοινό, Έρωτας με Διαφορά στο link https://www.star.gr/tv/seires/erotas-me-diafora/.

stargr masterchef 5 startv star tv live

Μέσα από το star.gr/tv οι επισκέπτες παρακολούθησαν on demand το MasterChef 5 και το Έρωτας με Διαφορά

Το διαδικτυακό κοινό συνεχίζει να επισκέπτεται το star.gr/tv για να παρακολουθήσει τα δελτία ειδήσεων του σταθμού, που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μετά την προβολή τους στην τηλεόραση στο https://www.star.gr/tv/enimerosi, αλλά και επεισόδια και highlights από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Star, Στη Φωλιά Των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα, Shopping Star, Τροχός της Τύχης, Stars System, Cook Beef, TractioN, όλες διαθέσιμες στο https://www.star.gr/tv/psychagogia και βεβαίως τα επεισόδια του 4ου κύκλου της καθημερινής σειράς Elif στο https://www.star.gr/tv/seires/elif/.

Διαθέσιμα on demand στο star.gr/tv είναι και επεισόδια από αγαπημένες παιδικές σειρές της Starland, της κορυφαίας παιδικής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, που είναι 1η στην προτίμηση των παιδιών.

Στόχος της ομάδας Online Media είναι το star.gr και το star.gr/tv να γίνουν οι καθημερινές επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ολοένα και περισσότερων χρηστών του διαδικτύου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top