Elif: Η Παρλά βλέπει τον Κερέμ να βάζει λουλούδι στα μαλλιά της Σουρεγιά

Δείτε τη Δευτέρα το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Η Γιλντίζ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει πως δεν είναι καιρός για να συζητάει να παραιτηθεί.

Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ της λέει πως είναι σπουδαίο ότι ποτέ δεν ξεχνάει αυτά που αρέσουν στους ανθρώπους, που αγαπάει.

Η Παρλά σημειώνει πως ο Κερέμ είναι θαυμαστής του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί. Ο Κερέμ εντυπωσιάζεται που γνωρίζει κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον και η Σουρεγιά φαίνεται να ζηλεύει. Η Σουρεγιά παίρνει τα λουλούδια για να τα βάλει σε βάζο αλλά αργεί να επιστρέψει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Παρασκευή 02/04

Λείπει κι ο Κερέμ για ώρα και η Παρλά πηγαίνει στον πάνω όροφο για να τον βρει. Αυτό που βλέπει όμως δεν της αρέσει καθόλου. Ο Κερέμ βάζει ένα λουλούδι στα μαλλιά της Σουρεγιά και φαίνεται οι δύο νέοι να έχουν μια ιδιαίτερη στιγμή.

Η Παρλά καταλαβαίνει πως η Σουρεγιά είναι η νέα αντίπαλος της για την καρδιά του Κερέμ. Αμέσως τους διακόπτει λέγοντας πως πρέπει να βρουν ένα φινετσάτο βάζο για να βάλουν τα λουλούδια.

Η Ζουλιντέ ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνει στην ίδια γειτονιά για χατίρι του γιου της. Ο Εμιρχάν ρωτάει τον Σαφάκ αν πρέπει να αλλάξει σχολείο ένα παιδί που αλλάζει σπίτι κι εκείνος δεν καταλαβαίνει την αιτία της ερώτησης του μικρού του μαθητή. Ο Εμιρχάν του εξηγεί πως η μητέρα του ψάχνει να βρει νέο σπίτι για να μείνουν κι εκείνος είναι λυπημένος γιατί δε θέλει να αλλάξει σχολείο και δάσκαλο.

Η Παρλά ρωτάει τη Χουμεϊρά διάφορα σχετικά με τη Σουρεγιά. Η Ζουλιντέ εξηγεί στην Τουλάι το νέο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει.

Η Μελέκ και η Τουλάι κάθονται στο μαγαζί της παραλίας, που είχαν πάει πριν από λίγο καιρό ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Ελίφ. Η Μελέκ θυμάται όταν πήγαινε εκεί με την κόρη της, την Ελίφ κι έχει μετά από πολύ καιρό μια ανάμνηση. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του αν κάποιο από τα σπίτια που νοικιάζουν είναι ελεύθερο κι εκείνη ξαφνιάζεται. Του απαντάει πως όλα έχουν ενοικιαστεί…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top