Elif: Η Ματσιντέ μπορεί να πάρει εξιτήριο, κάτι που δεν αρέσει στον Ταρίκ!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:40 στο STAR!

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στον δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσπαθεί να το φτιάξει και λερώνεται με λάδια στο πρόσωπο και η Σουρεγιά τον καθαρίζει. Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά.

Ο γιατρός λέει στον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως τα παλιά και τα καινούρια χάπια έκαναν κάποια αντίδραση στον οργανισμό της Ματσιντέ, αλλά τώρα είναι καλά και μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σαφέτ, τον άντρα που του έδωσε τα δηλητηριώδη χάπια, και του λέει πως τα χάπια δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ο Σαφέτ παραξενεύεται και τον ρωτάει αν τα έδωσαν καθημερινά.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 30/03

Ο Ταρίκ αρχίζει να υποψιάζεται τη Βιλντάν. Αποδεικνύεται πως οι υποψίες του Ταρίκ είναι σωστές, γιατί πράγματι η Βιλντάν δεν έδινε τα χάπια στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό, γιατί δεν πιστεύει πως η Βιλντάν θα αγνοούσε τις εντολές του.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά σταματούν ένα περαστικό αυτοκίνητο κι ο οδηγός τους παίρνει μαζί του αποκαλώντας τους «ωραίο ζευγάρι».

Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν επιστρέφουν από τον αγώνα κι ο μικρός λέει στη μητέρα του πως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής του και πως ο Σαφάκ του φέρθηκε σαν πραγματικός πατέρας.

Η Βιλντάν μαθαίνει τον λόγο της ασθένειας της Ματσιντέ και τώρα φοβάται πως ο Ταρίκ θα καταλάβει ότι δεν της έδινε τα δηλητηριώδη χάπια.

Η Βιλντάν σκέφτεται πως πρέπει να φύγει για λίγο καιρό και καλεί την Ζουλιντέ για να της ζητήσει να τη φιλοξενήσει μαζί με ένα κοριτσάκι. Η άφιξη όμως του Κερέμ και της Σουρεγιά στην έπαυλη αλλάζει τα σχέδια της Βιλντάν… 

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top