Έρωτας με διαφορά: Η Ζέτα ζήτησε από τον Κωστή να συγκατοικήσουν

Πολλές ανατροπές είχε το 9ο επεισόδιο της σειράς του Star

Δείτε ένα απόσπασμα από το 9ο επεισόδιο της σειράς του STAR «Έρωτας με διαφορά»

Πολλές ανατροπές είχε το 9ο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας με διαφορά», το οποίο προβάλλεται κάθε Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του Star στις 21:00. 

Ζέτα - Κωστής Έρωτας με διαφορά

Η Ζέτα ήταν θορυβημένη μετά το τηλεφώνημα του Στέλιου. Ο Κωστής την ενθαρρύνει, δηλώνοντάς της ότι θα σταθεί δίπλα της ό,τι και αν συμβεί. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

Ο Άρης συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μπέτυ. Την βρίσκει και της ζητάει να μείνουν μαζί. Ο Κωστής ταλαιπωρείται από την επιπόλαιη συμπεριφορά των δυο τους και όταν η Ζέτα τού ζητάει να μετακομίσει μόνιμα σε εκείνη, αυτός δέχεται με χαρά!

Κωστής - Ζέτα

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο

Η Ελβίρα διατηρεί κρυφά σχέση με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να φέρεται ψυχρά στον Φίλιππο. Ο Κωστής συνοδεύει τη Μαριάννα στα Μεσαιωνικά παιχνίδια ρόλων, σε κάποιο άλσος και εκεί, έκπληκτοι, βλέπουν την Ελβίρα να φιλιέται με τον Χρήστο. Υπόσχονται να μην το πουν σε κανέναν. Η Φαίη και ο Δαμιανός συνειδητοποιούν πόσο χρειάζονται ο ένας τον άλλον. 

Έρωτας με διαφορά: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον άνδρα της Ζέτας

Δείτε τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της σειράς, Βασίλη Μίχα (Κωστή) και Φαίης Ξυλά (Ζέτας) στο star.gr:

Βασίλης Μίχας: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!» 

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Η Πηνελόπη φεύγει από το σπίτι και ο Κωστής πηγαίνει τη Ζέτα στην αποθήκη, όπου κάνουν πρόβες χορού με τον Ηλία, για να δει με τα μάτια της την ώριμη στάση του απέναντι στον έρωτα της ανήλικης Πηνελόπης. Η Μάρω δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της από την ξαφνική εμφάνιση του Στέλιου στο σπίτι…

Το φιλί Ζέτας - Κωστής Στη σειρά Έρωτας με διαφορά

Δείτε ολόκληρο το νέο επεισόδιο του «Έρωτας με διαφορά» εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top