Φαίη Ξυλά: Οι γυναίκες είναι χειραφετημένες και επιλέγουν τον σύντροφό τους

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Έρωτας με διαφορά» μίλησαν στον «Τηλεθεατή»

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 7ο επεισόδιο της σειράς

Η νέα σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά» έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι κάθε Πέμπτη στις 21:00 περιμένουν να δουν τις περιπέτειες της «Ζέτας» και του «Κωστή».

Δείτε το 7ο επεισόδιο που έπαιξε την Πέμπτη 11/3 στην τηλεόραση του Star

Οι περισσότερες τηλεθεάτριες... ζηλεύουν την τηλεοπτική «Ζέτα» επειδή περνά τα βράδια της στην αγκαλιά του «Κωστή» -και με το δίκιο τους-, αλλά η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από 40 κύματα!

Έρωτας με διαφορά - Ζέτα και  Κωστής

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Star «Έρωτας, με διαφορά»

Μέχρι στιγμής ο έρωτας τους δείχνει να είναι δυνατός και να ξεπερνά τα εμπόδια που εμφανίζονται, εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους.

«Η διαφορά ηλικίας αυτόματα σε κάνει να σκεφτείς ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά θέλω, διαφορετικά πρέπει, διαφορετικές προσδοκίες, εμπειρίες, όνειρα. Τελικά, όλα είναι σχετικά» αναφέρει η  Φαίη Ξυλά στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Η συνέντευξη της Φαίης Ξυλά στο Star.gr: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Φαίη Ξυλά: «Μπορεί να ερωτευόμουν νεότερο άνδρα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη»

Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά βάζει μπροστά τα «θέλω» της και όχι τα «πρέπει» των άλλων στη σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά» 

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Μίχας θεωρεί πως ο ήρωας που υποδύεται αδιαφορεί για την ηλικία της αγαπημένης του και τον κοινωνικό της περίγυρο. «Για να πούμε την αλήθεια, τα παραπάνω θέματα ακόμα και στην κανονική ζωή απασχολούν το άτομο που είναι ο «μεγάλος» της ιστορίας».

Η συνέντευξη του Βασίλη Μίχα στο Star.gr: «Μου έχει συμβεί να έχω σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!»

 

Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά της Φαίης Ξυλά στο «Έρωτας με διαφορά»

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω θα δούμε πως αποτελούσε σκάνδαλο η γυναίκα να ήταν μεγαλύτερη από τον άνδρα. Ισχύει κάτι τέτοιο και σήμερα ή όχι; «Στις σύγχρονες κοινωνίες δεν αποτελεί πλέον ταμπού σε ένα ζευγάρι να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα. Δεν είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των αντρών. Η δομή της κοινωνίας έχει αλλάξει. Δεν ισχύουν πια τα πρότυπα της πατριαρχίας. Οι γυναίκες είναι πλέον χειραφετημένες και ανεξάρτητες και μπορούν να επιλέγουν τον σύντροφο της αρεσκείας τους. Για τον λόγο αυτό βλέπουμε όλο και πιο συχνά και ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα», απαντά η όμορφη ηθοποιός στον «Τηλεθεατή» και τη Χρύσα Παχούμη.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Έρωτας με διαφορά στο  εξώφυλλο του περιοδικού Τηλεθεατής

Το εξώφυλλο του περιοδιού «Τηλεθεατής» με τους πρωταγωνιστές του σήριαλ «Έρωτας με διαφορά»

Βασίλης Μίχας: «H ηλικία δεν χωράει στον έρωτα»

Ο Βασίλης Μίχας έχει ψάξει πιο βαθιά το θέμα. Το έχει ερευνήσει και κατέληξε στη θεωρία ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! «Προσωπικά σε εμένα οι αριθμοί δε λένε τίποτα. Αλλά στη ζωή συνήθως υπάρχουν κάποια κοινωνικά στεγανά, που αλλάζουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Το φοβερό είναι πως στατιστικά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αν οι ηλικίες είναι κοντά οι σχέσεις είναι πιο πετυχημένες» δήλωσε στο περιοδικό. 

Τελικά, ο έρωτας μπορεί να φέρει τη διαφορά στη ζωή δύο ανθρώπων, ακόμα και αν μεταξύ τους υπάρχει διαφορά ηλικίας; Ποιος ξέρει; Ίσως μάθουμε την απάντηση στα επόμενα επεισόδια της ρομαντικής κομεντί.

Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

Διαβάστε όλα τα νέα για το «Έρωτας με διαφορά»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top