Σαλαγκούδη για Survivor: Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε, γι' αυτό έφυγα

Τι είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Για την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Άρτ και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», ενώ απάντησε με χιούμορ και για τον πατέρα της και τα σχόλια στα social media που έλεγαν ότι πληρώνει για να στέλνει μηνύματα και να την κρατάει μέσα στο παιχνίδι! 

Ανθή Σαλαγκούδη Φωλιά των Κου Κου

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα από το παιχνίδι ήταν να φάω. Μου είχαν φέρει ένα πεϊνιρλί. Μάλλον στο τέλος ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το αν θα κάνω εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα το δείτε. Θα ήθελα να κάνω infotainment».

Η δημοσιογράφος δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί κιόλας για τις επιδόσεις της στο ριάλιτι: «Εκείνη τη στιγμή ένιωθα παλτό και γι’ αυτό χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη. Τζακούζι δεν έχω σπίτι μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Ένας από τους λόγους που με ιντρίγκαρε να μπω στο Survivor ήταν ότι ήταν εντελώς κόντρα ρόλος για μένα. Δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να ζήσω κάτι σαν το Survivor στη ζωή μου και ήθελα να πάρω το ρίσκο και να το ζήσω».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top