Ρούπερτ Γκριντ: Πώς ένιωθε ο Ρον όταν έπαιζε στις ταινίες του Harry Potter;

Ήταν για χρόνια το... δεξί χέρι του μικρού μάγου

Μπορεί η πιο επιτυχημένη σειρά ταινιών όλων των εποχών να τον έκανε γνωστό ανά την υφήλιο, όμως τα γυρίσματα των θρυλικών φιλμ Harry Potter, δεν ήταν πάντα τόσο ευχάριστα για τον μικρό (τότε) «Ρον».

Ερμιόνη Χάρι Πότερ Ρον

Οι τρεις φίλοι στα πρώτα τους κινηματογραφικά βήματα

Ο Ρούπερ Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον νεαρό φίλο του μικρού μάγου στην οθόνη από το 2001 έως το 2011, μίλησε στο podcast του Νταξ Σέπαρντ Armchair Expert τη Δευτέρα, όπου αποκάλυψε τις αληθινές του σκέψεις για τη ζωή στον μαγικό κόσμο του νεαρού Πότερ.

Πιες και εσύ την μπύρα του Harry Potter! Aυτή είναι η μυστική συνταγή

Ρούπερτ Γκριντ

Ο Ρούπερτ Γκριντ σήμερα /Φωτογραφία AP Images

«Υπήρξε μια εποχή όπου όλο αυτό ήταν αρκετά… ασφυκτικό, ήταν δύσκολη δουλειά. Στο κάτω κάτω ήταν κάθε μέρα για δέκα χρόνια!», δήλωσε ο Γκριντ. «Ήταν υπέροχη εμπειρία με μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ήταν πάντα το ίδιο συνεργείο με το οποίο κατά κάποιο τρόπο μεγαλώσαμε μαζί, οπότε ήταν ένα εξαιρετικό μέρος. Αλλά μερικές φορές αισθάνθηκα ότι θέλω να κάνω κάτι άλλο, να δω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω».

Φωτογραφικό reunion των ηθοποιών του Harry Potter

Όταν άρχισε να παίζει τον «Ρον» 20 χρόνια πριν, μόνο τέσσερα βιβλία είχαν δημοσιευθεί και μόνο δύο ταινίες θα γυρίζονταν. «Απλά δεν τελείωνε ποτέ. Κάθε χρόνο, επιστρέφαμε. Ήταν κάτι σαν την "Ημέρα της Μαρμότας" επειδή ήταν τα ίδια σετ, οι ίδιοι άνθρωποι. Αλλά ήταν υπέροχο. Το λάτρεψα!».

Οι πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο» /Φωτογραφία AP Images

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έχει δει όλες τις ταινίες μόνο μία φορά, ενώ πρόσφατα είδε την πρώτη ταινία Harry Potter ξανά.

Πέθανε ο «μάγος» του Χάρι Πότερ Τζον Χαρτ

«Πραγματικά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι είναι πολύ νωρίς... Δεν μπορώ να αποσυνδεθώ πλήρως. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω», δήλωσε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι παρότι δε βλέπει τη σειρά ταινιών, μπορεί να αναγνωρίσει το πόσο επιτυχημένη ήταν. «Έχω μια πολύ διαφορετική ματιά τώρα που έχει περάσει πολύς καιρός. Μπορώ να εκτιμήσω τι μεγάλο κατόρθωμα ήταν!».

Ένα από τα μεγαλύτερα πρόσφατα επιτεύγματα του ηθοποιού είναι η πατρότητα. Τον Μάιο του 2020 με τη σύντροφό του Τζόρτζια Γκρουμ καλωσόρισαν την κόρη τους Γουένσντέι Γκριντ.

Rupert Grint: Ο ηθοποιός του «Harry Potter» έγινε μπαμπάς!

«Τώρα που έχω ένα παιδί είναι μια νέα εποχή για μένα», είπε τονίζοντας ότι κάποια μέρα ελπίζει να δει ξανά τις ταινίες Harry Potter μαζί της.

Ντάνιελ Ράντκλιφ Έμα Γουάτσον Ρούπερτ Γκριντ

Με τους συμπρωταγωνιστές του Ντάνιελ Ράντκλιφ και Έμα Γουάτσον το 2007 /Φωτογραφία AP Images

Κλείνοντας, έκανε χιούμορ για το look του κατά τη διάρκεια των ταινιών: «Τα μακριά μαλλιά μου στο "Κύπελο της Φωτιάς" είναι αυτό που με έχει κάνει να μετανιώσω πιο πολύ από όλα». «Μην ξεχνάτε ότι περάσαμε την εφηβεία μας μπροστά σε μια κάμερα», συμπλήρωσε.

Οι ταινίες του αγαπημένου μικρού μάγου Harry Potter προβάλλονται συχνά από την τηλεόραση του STAR

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top