MasterChef 5: Το καρφί της Ηρώς στην Κωνσταντίνα

Για μια θέση στον πάγκο των γλυκών!

Καβγάς στους «Κόκκινους» για τη θέση του ζαχαροπλάστη

Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Παύλο που άτυπα έχει αναλάβει τον ρόλο του ζαχαροπλάστη στην κόκκινη  ομάδα του MasterChef 5, «άναψε» τη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες που έχουν επικεντρωθεί στη ζαχαροπλαστική.

MasterChef: Μπλε ή Κόκκινοι; Δείτε ποια ομάδα κέρδισε με διαφορά 20 βαθμών

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Μιλώντας εκείνη την ώρα η Ηρώ είπε: «Εγώ επίτηδες έχω πάει στο γλυκό δύο φορές… την επόμενη φορά έχω πει ότι θα είμαι στο κυρίως. Από μόνη μου θέλω και πάω… Η Κωνσταντίνα δεν έχει πει "παιδιά εγώ εδώ είμαι, πάρτε με κι αλλού!" Δεν ξέρω για τον Παύλο, αλλά στη δική μας περίπτωση αυτό έχει συμβεί. Δεν μπορείς να πάρεις τον άλλον από το χεράκι…».

MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Ότι θα έπρεπε να πω "γεια σας ήρθα να κάνω ένα κυρίως" ενώ είμαι ζαχαροπλάστης. Ξέρω ‘γω… ίσως εννοεί αυτό», απάντησε η Κωνσταντίνα στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αν κατάλαβε τι εννοεί η συμπαίκτριά της. 

MasterChef 5 Λία

Το σχόλιο αυτό της Ηρώς στην Κωνσταντίνα δεν άρεσε καθόλου στη Λία «Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει; Έξαλλη είμαι!» είπε στην κάμερα. «Της την είπε γιατί τη θεωρεί πολύ δυνατή στη ζαχαροπλαστική. Θέλει να τη βγάλει από αυτήν τη θέση να την πάει στη μαγειρική έτσι ώστε να είναι προτεινόμενη η Κωνσταντίνα», σχολίασε η Μαρίνα. 

MasterChef 5 Κωνσταντίνα

MasterChef 5: Το ιδιαίτερο γεύμα που μαγείρεψε ο Γιάννης Αποστολάκης

Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει η άποψη της συμπαίκτριάς της κι ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα στις ομαδικές δοκιμασίες ως ζαχαροπλάστης. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top