Καράντη σε Γερμανού: «Έλεος με την ανθρωποφαγία - Ας με κανιβαλίσετε!»

Η απρόσμενη «έκρηξη» της ηθοποιού στον «αέρα»

Δείτε το ξέσπασμα της Κοραλίας Καράντη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Η συζήτηση και το σχόλιο της Κοραλίας Καράντη την περασμένη Πέμπτη στην πρωινή εκπομπή του Mega για το bullying, συζητιέται έντονα τα τελευταία 24ωρα. Για ποιο λόγο; Γιατί θεωρήθηκε ότι η καταξιωμένη ηθοποιός έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για τους μετανάστες που καθαρίζουν τα παράθυρα των αυτοκινήτων στα φανάρια

Το ξέσπασμα γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη κατά της Κοραλίας Καράντη

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» σχολίασε τη συγκεκριμένο στιγμιότυπο, προβάλλοντας και την αντίθεση άποψη της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ηθοποιός θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή για να βάλει τα πράγματα στη θέση της.

Κοραλία Καράντη

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”, προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται», συνέχισε φανερά ταραγμένη. 

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού και η σπόντα για την Κοραλία Καράντη

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα κι ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι, μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω τη δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται κι άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω», υπογράμμισε σε πολύ έντονο ύφος η ηθοποιός.  

Άννα Τσουκαλά: «Μου έστειλαν μήνυμα "υπέγραψες τη θανατική σου καταδίκη"!»

Στη συνέχεια διάβασε μια επιστολή έγραψε μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της. «Έλεος! Με την ανθρωποφαγία, έλεος» είπε με ένταση στη φωνή της. Λίγο αργότερα, ξέσπασε: «Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε. Είπα άλλα πράγματα που ενόχλησαν προφανώς. Αυτοί που ενοχλήθηκαν, πιάστηκαν από αυτό το φραστικό ατόπημα γιατί επί της ουσίας ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν», συμπλήρωσε κλείνοντας, με τη Ναταλία και το πάνελ της εκπομπής να ξεκαθαρίζουν ότι δεν είχαν καμία τέτοια πρόθεση!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top