Elif: Η Μελέκ στο κρεβάτι της κλαίει για τη χαμένη της κόρη

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η Ζουλιντέ ακούει τον Εμιρχάν να μιλάει στην πόρτα με τον Σαφάκ και τον καλεί να περάσει. Ο Σαφάκ βοηθάει τον Εμιρχάν με τα μαθήματά του και η Ζουλιντέ προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματα της αλλά δεν είναι εύκολο. Η Λεμάν περιμένει τον Σαφάκ να επιστρέψει αλλά εκείνος έχει καθυστερήσει.

Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά πως θα αργήσει να επιστρέψει γιατί έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού μακριά από την πόλη. Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και η Λεμάν παραπονιέται επειδή άργησε. Ο Σαφάκ όμως δεν δίνει καμία σημασία στη μητέρα του γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι η Ζουλιντέ.

Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στον ύπνο της και ξυπνάει τρομαγμένη. Την ίδια ώρα η Μελέκ είναι στο κρεβάτι της και κλαίει για τη χαμένη της κόρη. Η Ελίφ συναντάει στην κουζίνα τη Σουρεϊγιά και εκείνη καταλαβαίνει πως το κοριτσάκι είναι αναστατωμένο. Η Ελίφ της λέει πως είδε στο όνειρό της τη μητέρα της. Η Σουρεϊγιά την πηγαίνει στο δωμάτιο της και την αγκαλιάζει. Η Ελίφ νιώθει ασφάλεια και κοιμάται ήσυχη.

Η Βιλντάν δεν βλέπει την Ελίφ στο κρεβάτι της και πιστεύει πως η μικρή το έσκασε ξανά και την αναζητά. Η Σουρεϊγιά λέει στη Γιλντίζ πως η Ελίφ έμεινε στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν τις ακούει και τα βάζει με τη Σουρεϊγιά. Της ζητάει να κοιτάζει τη δουλειά της και να μείνει μακριά από την Ελίφ. Η Σουρεϊγιά όμως δεν είναι σαν τη Ρεϊχάν και επικρίνει τη συμπεριφορά της Βιλντάν. Θέλει να μάθει γιατί φέρεται με αυτό τον τρόπο στην Ελίφ.

Η Βιλντάν της βάζει τις φωνές και πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεϊγιά να πάρει την Ελίφ. Η Βιλντάν βάζει τις φωνές και στην Ελίφ και το κοριτσάκι ξεσπάει σε κλάματα. Της λείπει η μητέρα της. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τη Ματσιντέ και της λέει πως ο τάφος της Μελέκ είναι άδειος. Σύμφωνα με τον Μουσταφά η Μελέκ μπορεί να είναι ζωντανή. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάποιος παίζει ένα άσχημο παιχνίδι μαζί τους. Ο Ταρίκ τους ακούει αλλά πριν ακούσει περισσότερα, ο Μουσταφά κλείνει την πόρτα…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top