Elif: Η Ελίφ παίρνει τη φωτογραφία της η Ρεϊχάν, αφού της λείπεις πολύ!

Δείτε τη Δευτέρα ένα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να τον φωνάξει για πρωινό και θυμούνται τα παλιά.

Μετά το πρωινό ο Κερέμ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά και επιστρέφει στο δωμάτιο του αλλά δε βρίσκει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Θεωρεί πως την πήρε η Σουρεϊγιά καθώς θυμάται πόσο άτακτη ήταν μικρή.

Εισβάλει θυμωμένος στο δωμάτιο της και την κατηγορεί. Η Σουρεϊγιά είναι έκπληκτη από τη συμπεριφορά του και του λέει πως δεν έχει καμία σχέση με την απώλεια της φωτογραφίας. Ο Κερέμ δεν την πιστεύει και φεύγει θυμωμένος.

Η Ελίφ είναι αυτή που έχει πάρει τη φωτογραφία, γιατί της λείπει πολύ η Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τον Κερέμ στην εταιρία και ζητάει από τη Σουρεϊγιά να έρθει μαζί της αλλά εκείνη διστάζει γιατί τσακώθηκαν το πρωί.

Ο Ταρίκ είναι στο σπίτι της Ράνα και της λέει πως μισεί τη ζωή που ζει στην έπαυλη και πως θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της.

Η Λεμάν βλέπει τον Βεϊσέλ στην ακτή να κοιμάται και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει χάσει τη δουλειά του αλλά δεν το έχει πει στην Τουλάι. Τον ρωτάει αν αυτό σημαίνει πως δεν θα παίρνει το ενοίκιο της από το μαγαζί. Ο Βεϊσέλ την καθησυχάζει και της ζητάει να κρατήσει το μυστικό του.

Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ επιστρέφουν από το Μιλάνο έχοντας κλείσει μια σπουδαία συμφωνία εξαιτίας της. Η Μπιρτσέ αφηγείται την ιστορία στη Φιλίζ και ο Γιουνούς στον Κερέμ, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος.

Η Τουλάι παραπονιέται επειδή ο προμηθευτής τους δεν της έχει στείλει εδώ και καιρό νέο εμπόρευμα και ζητάει από τον Βεϊσέλ να λύσει το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα ο Βεϊσέλ δεν τον έχει πληρώσει και κρύβει την αλήθεια από την Τουλάι.

Η Σουρεϊγιά ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει στην κατοχή της τη φωτογραφία, που αναζητούσε ο Κερέμ.

Η Σουρεϊγιά ρωτάει την Ελίφ λεπτομέρειες για την κοπέλα της φωτογραφίας, τη Ρεϊχάν. Η Ελίφ της εξηγεί ποια ήταν η Ρεϊχάν και της ομολογεί πως πήρε τη φωτογραφία από το δωμάτιο του Κερέμ.

Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως η Ρεϊχάν είναι σημαντική για τον Κερέμ. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top