Elif: Η Σουρεϊγιά «κερδίζει» την Ελίφ με ένα όμορφο δώρο!

Δείτε την Παρασκευή το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:30 στο STAR

Η Σουρεϊγιά δίνει στην οικογένεια τα δώρα της. Δεν έχει τίποτα όμως για την Ελίφ μιας και δεν ήξερε την ύπαρξη της. Της χαρίζει όμως ένα από τα βραχιόλια της. Η Ελίφ συμπαθεί τη Σουρεϊγιά.

Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Σουρεϊγιά πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος.

Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο εγκαταλελειμμένο σπίτι που μένει και οι γείτονες της βοηθούν.

Στο δείπνο ο Ταρίκ γνωρίζει για πρώτη φορά τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ καλεί την Ελίφ να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Ταρίκ και της Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ προτείνει στη Σουρεϊγιά να εργαστεί στην εταιρία αλλά εκείνη ευγενικά αρνείται, γιατί είναι ένας επαγγελματικός χώρος για τον οποίο δεν γνωρίζει πολλά. Ο Ταρίκ συμφωνεί μαζί της αλλά ο τρόπος που μιλάει ενοχλεί τη Ματσιντέ και τον Κερέμ.

Η Σουρεϊγιά θέλει να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο αλλά η Ματσιντέ δεν το επιτρέπει. Της λέει πως το δωμάτιο της είναι έτοιμο και τη συνοδεύει εκεί. Στο δωμάτιο, που έχει ετοιμάσει η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά συγκινείται όταν βλέπει φωτογραφίες της μητέρας της.

Η Ελίφ λέει στον Κερέμ πως δείχνει θλιμμένος κι αναρωτιέται αν ευθύνεται για αυτό η άφιξη της Σουρεϊγιά γιατί δείχνει να είναι καλό κορίτσι.

Αργότερα, η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και θυμούνται το παρελθόν. Η Σουρεϊγιά νιώθει γοητευμένη από τον Κερέμ αν και καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί.

Το επόμενο πρωί, ρωτάει τη Γιλντίζ τι συμβαίνει στον Κερέμ  αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα.

Ο Κερέμ κοιτάζει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν κι αναρωτιέται πως θα καταφέρει να την ξεχάσει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top