MasterChef 5: Οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι

Ποιοι παίκτες έχουν φορέσει μέχρι στιγμής τη λευκή ποδιά;

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου του MasterChef 5

Ο πέμπτος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής παγκοσμίως είναι γεγονός και έτσι ένα ακόμη ταξίδι με στόχο την αναζήτηση του επόμενου MasterChef, ο οποίος θα κερδίσει και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 23 Ιανουαρίου που ήταν προγραμματισμένη η μεγάλη πρεμιέρα.

Εν αναμονή του επόμενου επεισοδίου του MasterChef 5 τη Δευτέρα 01/02 στις 21:00, συγκεντρώσαμε όλους τους διαγωνιζομένους που μέχρι στιγμής έχουν πάρει τη λευκή ποδιά και έχουν μπει κατευθείαν μέσα στο σπίτι. 

MasterChef 5: Τα «ναι» τελειώνουν! Τι θα δούμε τη Δευτέρα 1/2

Ο Κωνσταντίνος με τα δύο... ονόματα είναι ο πρώτος που μπάινει στο σπίτι!

Ο Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος που φόρεσε λευκή ποδιά. Ο διαγωνιζόμενος που ξέχασε το όνομά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αφού τον αποκάλεσε Ηρακλή, μπήκε πανηγυρικά στο σπίτι του MasterChef με τρία «ναι».

MasterChef 5: Ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο του

Η Μαρία δήλωσε για δεύτερη φορά συμμετοχή και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!

Με την πρώτη αποτυχία δεν το έβαλε κάτω η Μαρία και συνέχισε την προσπάθεια, ώσπου οι κόποι της απέδωσαν καρπούς. Η Μαρία μπορεί στο MasterChef 1 να μην τα κατάφερε, ωστόσο στο φετινό έδειξε τη μεγάλη της εξέλιξη και πλέον είναι κάτοικος σπιτιού του MasterChef.

MasterChef 5: Πέρασε στην επόμενη φάση η όμορφη Μαρία;

Ο Στέφανος αφιέρωσε την είσοδο στο σπίτι του MasterChef στην πρώην του!

Ο Στέφανος κατέκτησε με την αξία του μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής, αφού το πιάτο του ικανοποίησε και τους τρεις κριτές. Πάλι καλά που δήλωσε συμμετοχή τελικά και δεν άκουσε την πρώην κοπέλα του που τον παρότρυνε να μην το κάνει.

MasterChef 5: Ο διαγωνιζόμενος που ενθουσίασε τους κριτές

Η λάτρης των βοτάνων που «τρέλανε» τους κριτές με τη μαγειρική και τις γνώσεις της!

Η Χριστίνα που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους κριτές με τις γνώσεις βοτανολογίας της είναι άλλη μία διαγωνιζόμενη που μπαίνει στο σπίτι του MasterChef. Η οντισιόν της Χριστίνας δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη συνέχεια, καθώς το πιάτο της ήταν ιδιαίτερα εύγευστο και δημιουργικό.

MasterChef 5: Η παίκτρια με γνώσεις βοτανολογίας που «τρέλανε» τους κριτές

Η συγκινητική ιστορία της Μαρίνας και το πιάτο που της έδωσε τη λευκή ποδιά!

Η Μαρίνα συγκίνησε περιγράφοντας τις δυσκολίες που έζησε σε ηλικία 14 ετών, όταν κόλλησε τοξόπλασμα, με αποτέλεσμα να χάσει από το αριστερό μάτι την όρασή της. Η μάνα δύο παιδιών κατάφερε να πάρει το «χρυσό» εισιτήριο που οδηγεί στο σπίτι.

MasterChef 5: Η Μαρίνα πέρασε κατευθείαν στον διαγωνισμό!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top