MasterChef 5: Η Μαρίνα πέρασε κατευθείαν στον διαγωνισμό!

«Είχα χάσει την όρασή μου από το αριστερό μάτι» είπε

Οι συνθήκες, όπως περιγράφουν και οι ίδιοι οι chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πολύ ιδιαίτερες στο MasterChef 5.

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης προστασίας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, το κλίμα των τελευταίων ωρών των auditions είναι «μαγειρικά ηλεκτρισμένο».

Στο σημερινό επεισόδιο η Μαρίνα, η οποία είναι μαμά δύο παιδιών. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι σε ηλικία 14 ετών κόλλησε τοξόπλασμα και αργότερα βίωσε τον ρατσισμό.

«Δυναμική δεν ήμουν πάντα στη ζωή μου γιατί λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας στην ηλικία των 14 ετών. Κόλλησα τοξόπλασμα από μία γάτα και το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό νεύρο με αποτέλεσμα να χάσω την όρασή μου από το αριστερό μάτι. Δεν ήταν εύκολη περίοδος. Για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε να βρίσκομαι καθημερινά στο νοσοκομείο χάνοντας όλη την εφηβική ηλικία μου, τους φίλους, την καθημερινότητά μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή παρ΄ όλα αυτά όταν λες σε ένα παιδάκι ότι δεν μπορεί να φάει αλάτι και ζάχαρη και πρέπει να τα κόψει όλα, κάνει παρατυπίες με αποτέλεσμα να φτάσω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν ήθελα να κάνω παρέες και όπως όλα τα παιδάκια από την Αλβανία και εγώ και οι αδελφές μου βιώσαμε τον ρατσισμό.

Το μόνο πράγμα που με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Κατέβηκα σε μία ομάδα χαντμπολ. Τώρα έχουμε το 75%. Δεν μπορείς να εστιάσεις σε πράγματα αλλά μπορώ να κινηθώ στο χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε πράγματα», ανέφερε η Μαρίνα.

Τελικά, με το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές κατάφερε να πάρει τρία «ναι» και να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Όπως είπε η ίδια έχει δυο παιδιά και αυτό θα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της, να τα αφήσει και να λείψει από το σπίτι για μεγάλο διάστημα. 

Ωστόσο, είναι έτοιμη να πάει μέχρι το τέλος στον διαγωνισμό όπως είπε στους κριτές.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top