Διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις»

Τι λένε οι πρωταγωνιστές;

Τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ έχουν σταματήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει ενώ κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουν στα μέσα του Γενάρη. Μετά τα νέα δεδομένα τα γυρίσματα θα γυρίσουν ξανά τον Μάρτιο. 

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν αναστατωθεί μετά την απόφαση να μειωθεί ακόμα περισσότερο η διάρκεια των επεισοδίων αλλά και ο αριθμός τους κατά 90.

«Απ’ όσο γνωρίζω ναι. Εδώ και ενάμισι μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του Survivor. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα. Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν», ανέφερε ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύσουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς», ανέφερε ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top