Βαλάντης: Εμφανίστηκε με ειδικό μπουφάν - μεμβράνη κατά του κορωνοϊού

Θα κάνει το εμβόλιο; Δείτε τι είπε on air ο τραγουδιστής

Με ειδικό μπουφάν – μεμβράνη, τύπου αδιάβροχο, κατά του κορωνοϊού εμφανίστηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, στο «Ευτυχείτε» ο Βαλάντης εξηγώντας πως φοβάται τον ιό.

Σάστισε στον αέρα η Φαίη Σκορδά με δήλωση γνωστού τραγουδιστή

βαλαντης κορωνοϊός

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το εμβόλιο κατά της Covid που αποτελεί φλέγον ζήτημα των ημερών. 

«Σίγουρα όταν θα έρθει η στιγμή θα κάνω το εμβόλιο, θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση όλου του κόσμου. Νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, είμαι ένας υγιής άνθρωπος προς το παρόν οπότε και είμαι λιγότερο αγχωμένος. Αν προκύψει μια μετάλλαξη και γίνουν χειρότερα τα πράγματα, πάλι το ξανασκέφτεσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκίνησε η κατάσταση του κορωνοϊού, θυμάμαι πως ήταν 8 Μαρτίου γιατί μου ακυρώθηκε μια εμφάνιση, έβλεπα όλους να μη φοράνε μάσκα. Επειδή είμαι και σπουδαστής πια και επαναφοιτώ στα ΤΕΙ Αθήνας και το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τη βιολογία του ανθρώπου. Έτσι έλεγα από την αρχή και από το καλοκαίρι ότι θα δούμε κρούσματα τον χειμώνα και δεν το πίστευαν».

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα, λοιπόν, ότι το μόνο που δεν προστατεύουμε είναι τα ρούχα μας. Ο ιός μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο και θα μεταφέρεις τον ιό μέσα στο σπίτι σου αν έχεις κάτσει κάπου» είπε ο γνωστός τραγουδιστής στην Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top