Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη να πηδήξω»

Μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χείμαρρος ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night Show» στον ΑΝΤ1.

Μετά από το ταξίδι του στο Ντουμπάι την Πρωτοχρονιά και τις φήμες για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλου, ο πρώην εκδότης δέχθηκε επίθεση από πολύ κόσμο και αποφάσισε να απαντήσει για όλα.

Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε και οι φίλοι που χάθηκαν.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

Τα λάθη που έκανε στην Imaco 

«Λάθη έκανα δυο πολύ χοντρά. Σε ένα επιχειρηματία θα έλεγα. Να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Στο “λαρτζ” το γενικό έφθασα να έχω 500 υπαλλήλους. Όταν άρχισε η κρίση μείνανε οι 350. Ήμουν ηλίθιος. Δεύτερο λάθος. Είχα μαζέψει λεφτά για τα παιδιά μου. Ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί».

Η κατάθλιψη και η μοναξιά που βίωσε

«Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους στου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο.
Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω… Μου λέει, λοιπόν, πως (αν το κάνω) θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

Το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι και η δουλειά του ως DJ

«Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι. 

Τα τελευταία χρόνια έβγαζα το ψωμί μου παίζοντας μουσική ως DJ. Έπαιζα μουσική από 17 χρονών μου αρέσει ξεφεύγω»

Τα τρία παιδιά του και οι γονείς του

«Τα παιδιά μου κάνουν παρέα με συγκεκριμένες οικογένειες. Η κόρη μου τελείωσε το Μπέρκλει σε τρία χρόνια αντί για 4 γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για παραπάνω. Η κόρη μου άκουσε τον καθηγητή της να λέει για μένα τα καλύτερα και γύρισε ευτυχισμένη. Με το γιο μου κάνουμε γυμναστική, τρώμε και βλέπουμε ταινίες. Όπως κάθε γιος νομίζει ότι είμαι υπερήρωας. Η κακία δεν ακουμπάει τα παιδιά μας.
Έμαθα ότι ήμουν ανεπιθύμητος στου γονείς μου. Η μάνα μου δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν αριστεροί και η μητέρα μου δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό. Νόμιζε ότι θα γεννήσει κορίτσι. Γεννιέμαι εγώ. Η μάνα μου λέει όχι πάρτε το από δω και λιποθυμάει. Μετά η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν υπέροχη. Ήθελαν να πάω στο εξωτερικό να σπουδάσω.»

Η σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου και το ενδεχόμενο να φτιάξει νέα οικογένεια 

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν και δεν θα ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο».

Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου

«Ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, την ώρα της εισβολής του τανκ. Ήμουν αυτός που μαζί με άλλους δέκα βγήκαμε έξω για να φέρουμε φάρμακα. Σπάγαμε και φαρμακεία. Γνώρισα τον Αντρέα Παπανδρέου. Πριν δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Συγκινήθηκα με την προσωπικότητα του Ανδρέα. Δεν έπλενα τα χέρια μου μετά από χειραψία με τον Αντρέα. Οι εκδότες των lifestyle περιοδικών δεν πήραμε κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ δεν με ευνόησε και είμαι περήφανος γι’ αυτό.»

Η έμμεση αναφορά στη Τζένη Μπαλατσινού και η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης προς το τέλος της συνέντευξη μίλησε στην κάμερα και απευθύνθηκε στους τηλεθεατές  «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο και να κοιτάξω τους τηλεθεατές… Σήμερα μην περιμένετε από μένα και το λέω από νωρίς να ρωτήσω τίποτα για την πρώην σύζυγο του Πέτρου Κωστόπουλου και οποιαδήποτε άλλη τέτοια ερώτηση. Και θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου αυτό και το ακούει και ο Πέτρος για πρώτη φορά. Το θεωρώ χυδαίο να ρωτήσω οτιδήποτε για έναν άνθρωπο που ήσουν εννέα, δέκα χρόνια πριν για το τι κάνει στη ζωή του και πως νιώθει ο Πέτρος για το τι κάνεις ένας άνθρωπος δέκα χρόνια μετά ακόμη και αν έφτιαξαν μια οικογένεια μαζί. Ο καθένας έχει κινήσει διαφορετικά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά με τον Πέτρο να σπεύδει να τον συγχαρεί και να συμπληρώνει σε έντονο ύφος πως «οι άλλοι άνθρωποι, όχι εμείς μόνο – και συ χώρισες και ‘γω χώρισα -, οι άλλοι άνθρωποι έχουν κάνει μια άλλη οικογένεια. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ με το μαρκούτσι και να με ρωτάς πράγματα που αφορούν μια άλλη οικογένεια».
 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top