Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δε θα είμαι στη νέα σειρά του Γεωργίου στο Mega»

Δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση

Για δύο σεζόν ήταν ο πιο πολυσυζητημένος τηλεοπτικός serial killer μέσα από τη σειρά «Τατουάζ» του Alpha

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του Νίκου Πολυδερόπουλου

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο «Happy Day» για το τηλεοπτικό του μέλλον και την προσωπική του ζωή.

Για τη… μεταγραφή του δημιουργικού διδύμου της σειράς «8 Λέξεις» Ανδρέα Γεωργίου-Κούλλη Νικολάου από τον ΣΚΑΪ στο Mega, είπε: «Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι "8 Λέξεις" γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Ανδρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δε θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΪ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΪ». 

Νίκος Πολυδερόπουλος

Απαντώντας στα περί... αχαριστίας που δήλωσε η συγγραφέας Λένα Μαντά για τους δυο Κύπριους παραγωγούς, πρόσθεσε ότι νιώθει ευγνώμων κι ότι η συνεργασία του μαζί τους ήταν πολύ καλή. 

«Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι αχάριστοι!»

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε και για τη δίμηνη διαμονή του στη Γαύδο κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας: «Έμεινα στη Γαύδο δύο μήνες. Έτρωγα ξηρά τροφή, αν είχε ήλιο φόρτιζα το κινητό. Και φίδια και σκορπιούς έχω δει, δεν είχα κανένα φόβο γι’ αυτά», ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ για την προσωπική του ζωή: «Δεν απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, έχω βρει τα… κουφέτα, αλλά όχι τη νύφη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top