Καβγάς Περρή με Ουγγαρέζο για τα μάτια της… Μαριπόζας! 

Ανέβηκαν οι τόνοι για το «Survivor»

Έναν απρόσμενο καβγά στον «αέρα» είδαμε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρω1νό» ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Βαγγέλη Περρή με αφορμή την παίκτρια του «Survivor» και γνωστή influencer Έλενα «Μαριπόζα»

Βαγγέλης Περρής: Ποια είναι η άποψή του για τις «διαδόχους» της Μενεγάκη; 

«Έχεις κάνει 10 φάουλ σήμερα», είπε ο Βαγγέλης Περρής και τα αίματα άναψαν. «Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Βαγγέλη Περρή να απαντάει: «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Αυτό που ειπώθηκε δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!»

«Μόνο εσύ παρακολουθείς Βαγγέλη μου, εμείς βλέπουμε άλλο "Survivor"! Μας λες ότι είδαμε άλλα από αυτά που είδαμε», απάντησε ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκρατος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως παρουσιάστηκε ειρωνικά προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;» ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής. «Βαγγέλη δεν θα ήθελα να σου απαντήσω, μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ είμαι λαϊκιστής και θα μαλώσουμε. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε γιατί εμείς που λαϊκίζουμε σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο "Survivor". Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό. Αυτός που δηλώνει ότι κάνει το ένα και το άλλο, ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εσύ είσαι πιο πολύ φίλος μου από αυτές!», είπε ο δημοσιογράφος. «Δε με έχεις υποστηρίξει ποτέ», παρατήρησε ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση: «Θυμήσου, τη στιγμή που όλοι σε βαρούσαν, βρέθηκα κι έγραψα ο μόνος. Εσύ είσαι φίλος μου παραπάνω από τα κορίτσια». 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ήξερα ότι θα έρθει ο Λιάγκας στο «Πρω1νό»

Μετά τις διαφημίσεις, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε τέλος σε αυτήν τη διένεξη, λέγοντας: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι από τα πιο αγαπητά μου πρόσωπα στην τηλεόραση. Το ξέρει, του το έχω αποδείξει». «Με έχει στηρίξει πολύ ο Βαγγέλης και τον αγαπώ πολύ», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top