MasterChef 5: Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του διαγωνισμού

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 5, η οποία θα γίνει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ στο Star!

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 και οι αλλαγές που πρόκειται να δούμε στον φετινό διαγωνισμό θα είναι πολλές.

To MasterChef κάνει πρεμιέρα: Οι αλλαγές που θα δούμε στον 5ο κύκλο

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δε θα είναι ανεκτό!

Θα δούμε όμως και τρία νέα πρόσωπα φέτος. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, γνωστός σεφ, θα είναι ο food stylish στο φετινό MasterChef. Θα μεταφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στα παιδιά για να μπορούν να στήνουν τα πιάτα τους.

Ο σεφ Νίκος Θωμάς, ο οποίος είναι food beverage manager, θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι αλλά θα έχει την ευθύνη για το pantry, την αποθήκη δηλαδή.

Ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών. Όπως τον έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές, είναι εκείνος που πηγαίνει τους νικητές των δοκιμασιών σε εστιατόρια για να γνωρίσουν νέες γεύσεις. Φέτος, λόγω covid θα τους πηγαίνει σε χώρους που θα είναι ελεγμένοι.

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top