«Κομψή με παντελόνι το βράδυ»: Το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star

Η μάχη του στιλ ξεκιννά στις 15.50 στο Star

Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, η διαχρονική αξία του μεσημεριού, επιστρέφει για 5η χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του Star!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.
 
«Shopping Star» της 17ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 27χρονη Ελένη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 18ης εβδομάδας,  για την 5η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 28χρονη Οξάνα, γυμνάστρια
-    Η 32χρονη Αντριάνα, ιδ.υπάλληλος
-    Η 23χρονη Lisa, δημοσιογράφος
-    Η 65χρονη Χάιδω, οικιακά
-    Η 18χρονη Θεοδώρα, σπουδάστρια
 

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Κομψή με παντελόνι το βράδυ».

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 5η χρονιά στο Star!
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top